augusztus 18.
péntek 20:30
Tápszentmiklós


Összes koncertünk

Feliratkozás hírlevélre
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Lord hírlevél
Lord Butik hírlevél
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
Best of Rock FM

Támogató: Triotel

Támogató: SP Amplifier


Támogató: RockbookLordirka

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a Lord zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


2016. augusztus 29.
hétfő 10:58
Sziasztok!
Néhány megjegyzés a sitkei koncerthez...
A Ti koncertetekre mentünk, de utána maradtunk. Ennek ismeretében azt mondom, még jobban nőttetek a szememben. A lelkesedésetek, pozitív kisugárzásotok már ismert volt számomra sok korábbi koncertetekről, ahol voltam. Emellett meg kell, hogy jegyezzem, hogy nagyon pozitív, hogy soha nem léptek fel ittasan, hanem bárki is szólal meg a zenekar tagjai közül, mindig kulturáltan, kerek, egész mondatokban beszél, nem használtok csúnya szavakat (nem vagyunk cukorból, de akkor is:-)),a hangotok érthető a nagy tér ellenére is. A számaitokat végigjátsszátok, a refréneket végigéneklitek, azon kevés esetektől eltekintve, amikor nekünk is lehetőséget adtok erre. A hangosítás mindig nagyon jó.
Kicsi (bár azóta már nem is olyan kicsi, 11 és 5 évesek) gyerekekkel is bátran el merünk menni a koncertjeitekre, sőt, a sitkei bulit nálunk leginkább a fiúk várták. Köszönjük, nagyon jó élményt szereztetek nekünk.
Egy kérdés a végére - a koncert végén szólt egy demo, amit eddig még nem hallottam, de nagyon tetszett, és nem volt ismerős egyetlen számotokból sem. Ez régi szám része, vagy esetleg egy új dal lesz belőle? ;-)
Köszönöm! Borka

Grabicza Gábor
2016. augusztus 28.
vasárnap 23:02
Kedves Lordok!

2013 februárja, életem első Lord koncertje óta vártam azt a pillanatot, hogy színpadra lépjetek Kalocsán, a városban, ahol felnőttem. Nagyon köszönöm nektek azt az estét, soha nem fogom elfelejteni! Csodálatos élmény ott énekelni az "itthon vagy otthont", ahol tényleg otthon van az ember. Köszönjük Nektek, visszavárunk Benneteket!

-GG-

2016. augusztus 28.
vasárnap 17:37
Fantasztikus volt a tegnapi koncert Sitkén ismét.
Gratulálok!:) Nagyon jól éreztem magam mint mindig. Február 11-én találkozunk Pesten...és veletek ünneplem a szülinapom!Puszi:Beus

2016. augusztus 25.
csütörtök 21:23
Kedves Loui, ezúton is boldog szülinapot kívánok szeretettel.

Fantasztikus volt a győri koncert, köszönjük Nektek, a
győri Lordosok nevében is.


2016. augusztus 25.
csütörtök 11:17
Beke Márknak: Nagyon szuper volt a kalocsai koncertetek, én köszönöm meg a város nevében, lehet, hogy már többen kifejezték köszönetüket, de engedjétek meg, hogy én is köszönetemmel adózzak!!! Köszi szépen!

2016. augusztus 20.
szombat 12:56
Drága Lordok!
Köszönet a szuperjó kalocsai koncertért,a remek hangulatért.:-)
Kívánok nektek jó egészséget az előttetek álló sok- sok szuper koncerthez. Baráti ölelés nektek Kalocsáról .

2016. augusztus 15.
hétfő 14:23
45-éves Jubileumi koncertre el megyünk ! elöbb el írtam bocsánat üdv Kriszti

2016. augusztus 15.
hétfő 14:18
Sziasztok! Az egész családom Imádja a Lordot Berekfürdőre sajnos nem tudtunk el menni. De a 40-ik jubileumi koncertre jövőre lesz nagyon szertnénk el menni ! Mert Örökké LORD!!!!!

2016. augusztus 13.
szombat 12:57
Szia Lord!
A tegnapi berekfürdői koncert hatalmas volt, köszönjük!
Márk nagyon jól nyomja, de vajon Gidó miért volt távol? (de mégis közel)
A Lord zenekar válasza:

 Szia!

 A koncert szerintünk is remekül sikerült,a Gödi távolmaradásának egyszerű oka van,amikor egy dátumon van a Lord és a Karthago koncertje,Ő ott játszik.....ennyi

 -hi- 


2016. augusztus 06.
szombat 20:31
Esztergomból utólag is köszönjük a részvételt 1989 után 2016-ban is Szólt a LORD !!! Reméljük nem kell megint 27 évet várni rátok 😀
Fonyódon pedig idén is bejött a papírforma! 😀😁😂 beszarás.

2016. augusztus 06.
szombat 20:01
Bànatos vagyok hogy a fonyodi bulit elfujta a szél...Dorogról jöttünk...Bízom benne hogy 21-én nem szól közbe az időjàràs és csak a szimpadon fog tombolni a szél.. Jövünk újra! Mert Örökké LORD!!!

2016. augusztus 05.
péntek 13:57
Kedves Lord! Nagyon köszönjük a Fezenes koncertet, szuper volt! Jó volt benneteket újra látni! Várjuk már az új lemezt nagyon! Üdv: Anikó

2016. július 15.
péntek 12:30
Sziasztok!
Én is a Ti zenéteken nőttem fel,és szerencsére a lányom Regina is.A 45 éves jubileumi koncertre kért jegyet a 18.születésnapjára!Szóval Sopronból megyünk családostól,hárman! :)

2016. július 10.
vasárnap 22:39
Nagyon köszönyük a Vonyarci bulit.Találkozunk Nemesgulácson.És szoljon a LORD.

2016. július 03.
vasárnap 07:56
Szia!Azt szeretném kérdezni,hogy Mezőnyárádon rossz idő esetén van-e b terv?Mondjuk,hogy bent lesz az iskolába.Nyíregyházáról mennénk de ha esik és nem lesz koncert akkor minek.szia
A Lord zenekar válasza:

 Szia Tünde!

 Remélem tapasztaltad,hogy nem volt szükség B tervre....

 -hi-


2016. június 10.
péntek 23:31
Fiúk!

Az első kislemez óta imádom a zenéteket. Akkor még általános iskolás voltam, ma a fiam már azt sem tudja, mi a kislemez és a 45-ös fordulat. Töretlenül jók vagytok azóta is. Már több "Új Nemzedék" is felnőtt azóta és együtt hallgat Titeket velünk "öregekkel". De a zenétek még mindig "lángol, éget". Misi hangja folyamtosan magas színvonalon szól. Ha angol vagy amerikai zenekarnak "születtek", akkora koncerteket adnátok még mindig, mint fénykorában a Helloween vagy a Maiden. / De szerencsére Ti a mieink vagytok, magyaroké :-) / Csak így tovább, szóljon a rock!

2016. június 01.
szerda 12:37
Sziasztok!

Végre egy rádió, ahol többek között a "Lord" dalait is
lehet hallani!Királyság! "Szóljon a rock" a rádión!

2016. május 21.
szombat 17:01
Sziasztok!
A gencsi koncertről nem lesznek képek?
A Lord zenekar válasza:

Szia Anett!

Nyugalom,biztos lesznek!!

-hi-


Gabi
2016. május 19.
csütörtök 21:31
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy az idén lesz-e koncert Agárdon. Előre is köszönöm a választ.
A Lord zenekar válasza:

 Szia Gabi!

Idén Agárd kimarad...

-hi-


2016. május 18.
szerda 18:32
Tisztelt Lordok !Nagyon nagyon jó bulit csináltatok Gencsen!Külön öröm hogy újra szólt a "Szemedben a csillagok "!Csak így tovább ,sok sikert továbbra is :) !Remélem,hogy készül koncert-dvd a 45 éves jubileumi koncertről is :)