szeptember 28.
péntek 19:00
Ajak


Összes koncertünk

Feliratkozás hírlevélre
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Lord hírlevél
Lord Butik hírlevél
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
Best of Rock FM

Támogató: Triotel

Támogató: SP Amplifier


Támogató: RockbookHírek


Folynak a próbák a Pohl Pincében...A citistar.hu-n megjelent egy exkluzív interjú a zenekarral, amit itt is elolvashattok.

www.citistar.hu 
U 20-as labdarúgóválogatottunk,bronzérmet szerzett a vb-n!!!!Végre fociban is látunk olyan csapatot,ahol van tartás,egység!!

G R A T U L Á L U N K!!!!Sziasztok!

Mivel sok kérdés érkezett,a hétvégi győri bulival kapcsolatban,tájékoztatok mindenkit,hogy ÚJ A  HELYSZÍN,ÚJ A KEZDÉSI IDŐPONT!!!!(Győr-Szabadhegy,József Attila Művelődési Ház,Móra park 1,20.00h!!)

Ami igazán fontos,a kezdési időpont,sok kisgyermekkel érkező,valamint távolságibusszal közlekedő rajongó kérésének teszünk eleget a korábbi kezdéssel.Mindenkit a szokásos Lord-os szeretettel várunk!!!Üdv:-hi-
Kedves barátunk,Bekényi Józsi-a legnagyobb tarcali betyár-,sikeres érettségi vizsgát tett,melyhez őszintén gratulálunk!!Misi,Attila,Gdó,Loui,Frenki,-hi-,valamint a zenekarhoz tartozó teljes stáb.A szövegből kiderül, hogy e beszámoló megírására miért is volt Misi a legalkalmasabb személy..Lordrajongó  bélyeggyűjtők figyelmébe

Köszönet Tücsöknek!-hi-Megnézéshez kattints a "bővebben"-re.Megnézéshez kattints a "bővebben"-re.Zene.hu

2009.06.09.

Hogyan szól a Lord 2009-ben? - Meghallgattuk az új duplájukat!

Mint arról korábban hírt adtunk, a dallamos ám kemény megszólalású, immár harminchat éve színpadon dübörgő szombathelyi Lord együttes dupla CD kiadványt bocsátott útjára, bőven szemezgetve az együttes életművéből. Mire számíthat az, aki annak rendje-módja szerint végigkagylózza a harmincnégy dalt?Kis olvasni való:

LORD: Szóljon a Lord!

HammerMa este 22.h-kor,Gidó és Loui, Abaházy Csaba vendége a Hajrá Magyarock c. műsorban.Szállás Mester

 

 

Mi lett vele? Lord együttes

 

BUDAPEST — Szinte mindennap elhangzik valamelyik rádiós kívánságműsorban a Lord együttes Vándor című dala, ami a rockbanda himnuszává vált. Az 1980-90-es évek kultikus csapata 2000 körül kissé visszavonult, sikereik halkabbak voltak, de most dupla albummal jelentkeztek, ami már vezeti a Mahasz lemezeladási listáját. — 37 éve létezik a zenekar, igaz, négy évvel ezelőtt történt egy tagcsere — mondta Gidófalvy Attila. — 2006-ban megjelent egy új lemezünk, két hete pedig a legújabb, Szóljon a Lord! címmel. Szerencsére tele a naptárunk, vagyis még mindig megvannak a rajongóink.

D. G.

 

"Két kép van a zenekarról. 1981-es 2009-es"