április 29.
szombat 22:00
Sopron


Összes koncertünk

Feliratkozás hírlevélre
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Lord hírlevél
Lord Butik hírlevél
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
Best of Rock FM

Támogató: Triotel

Támogató: SP Amplifier


Támogató: RockbookLordirka

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a Lord zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


2015. február 18.
szerda 08:33
Üdv!
Na azért az elmond valamit a zenekarról,hogy még csak most kezdődött az év és már a jövő évi koncert is lefoglalásra került!!Emelem kalapom..pom...pom...kalapom!!
A Lord zenekar válasza:

 :)))))

 -hi-


2015. február 17.
kedd 19:48
Kedves Lord, tisztelt szervezők! Azt szeretném tőletek kérni, hogy a jövőben legyetek szívesek úgy szervezni a győri koncertet, hogy ne legyen egy időpontban a más koncerttel. Sajnos Győrben nagyon gyatra a rockélet. Elég baj nekünk, hogy sokszor hónapokig nincs koncert, örülnénk, ha máskor nem kellene ilyen választatunk a zenekarok között. Bízom benne, hogy eljuttatjátok kérésem az illetékes(ek)hez és a jövőben javul a helyzet.

Megértéseteket előre is köszönöm!
A Lord zenekar válasza:

 Kedvesd Ricsi!

 Ez nekünk sem ideális állapot,viszont nyomatékosan kijelentem,NEM RAJTUNK MÚLOTT,az,hogy két egymást követő évben,így alakult!!

 MINDENKINEK:2016.02.13,GYŐR-LORD!! ...Talán eljut oda is,aki ebben illetékes!

 Üdv: -hi-


Joe
2015. február 17.
kedd 18:12
Kedves Kocsis!

1978-ban, már az Erős - Török - Sipőcz - Nádas - Vida alkotta Lord-ot hallgattam élőben, aztán kazettáról, amint tehettem.
Én azóta sem tudtam unalmasnak tekinteni egyszer sem kedvenceim zenéjét.
Tavaly csak 3 koncertre tudtam eljutni, amelyek váza ugyan azonos volt, de számomra mindegyik hozott egy kis "unikum"-ot (zeneit!) Lehet, hogy a számok közötti "felkonf" többé-kevésbé azonos, de más együttesekkel ellentétben a koncertek pörgősek, dinamikusak és nincsenek félbeszakítva mindenféle sületlen viccekkel, ne adja a sors, politikával. Ugyanakkor - számomra legalább is - érezhető a közönséggel való törődés. A magam részéről az előbbiek, no és nem utolsó sorban az igényes zene és dalszövegek kapcsán olyan értéket kapok, amely számomra örök és nagyon remélem, hogy még sokáig az is marad.

2015. február 17.
kedd 17:51
Kocsis.Te régebb nem írtál Tokio hotel néven?

2015. február 17.
kedd 17:49
Sziasztok.
Pár éve többször jutottam el koncertre,mint mostanában.Hát ennek is vannak okai(időhiány,távolság stb.)Az,hogy néha más számokat vár az ember egy egy bulin,az csak egy dolog.Attól még a Lord van a színpadon.Természetesen minden rajongó vár új lemezt,ezt is aláírom.Én is hallgatok más számokat,zenekarokat,az nem bűn.De az ereimben csak Lordos vér folyik.Az,hogy Misinek az összekötő szövegei egyformák?Én már úgy ordítom mint egy refrént.Ez egy igazi Lordosnak a szám része kell legyen.
Kedves Kocsis.Azt írod,hogy elég 5 évente 1x.Hát van olyan.Amiből még az is sok.De azt tanácsolom neked.El kell járni másra is.Én is megnézek mást is,de baszki.HÁT A LORD AZ LORD!Őket nem a média kapta föl.Nincs rajtuk füles,hogy egy kis mitugrálsz mondja neki mit mondjon a népnek.Ha neked unalmas,ott vannak a tv-ben a tehetség kutatók.Biztos vannak zenekarok akik több lemezt adnak ki és többet koncerteznek,de gondolj bele mit érez majd az a Lordos,ha a zenekar egyszer abbahagyja.(Az ne legyen soha)Nézd azt is,hogy ők nem azok az elbújos celebek,akikkel egy szót sem tudsz váltani vagy egy képet csinálj velük,mondjuk a fb.bármelyik oldalára.
Kösz a hozzászólás lehetőségét.Üdv Lordok.Üdv HI...

2015. február 17.
kedd 14:43
....köszi a fergeteges bulit /Győr /...... :)....már nagyon hiányzott..... :)

Szeleczki Misi
2015. február 16.
hétfő 22:25
Akinek 5 évente 1x elég a Lordból az nem Lordos!!!!! Bocs

2015. február 16.
hétfő 21:52
Kedves Kocsis!
Engedd meg így látatlanba,hogy reagáljak az irományodra.
Leginkább az a problémád,hogy nincsenek új dalok?Ez valóban így van és bennem is erős hiány érzetet generál.No meg a Misi ugyan azzal a szöveggel konferál?Ez is igaz,de nem ok arra,hogy hátat fordítsunk a ZENEKARNAK!Így nagybetűkkel Nekem volt olyan amikor egyetlen nap alatt 4 koncerten voltam.Mégsem szapultam senkit,hogy ezt ma már hallottam,láttam.Előző nap voltam (péntek) a Club202-ben és tisztában voltam vele,hogy mit fogok látni,hallani.Mégis jól esett.Ne vedd rossz indulatnak vagy tolakodásnak de gondolom Édes Anyád sem főzi a húslevest mindannyiszor másképp csak azért,hogy valami változatosság legyen mégis szívesen fogyasztod
Remélem érted mire próbáltam rávilágítani.Minden esetre ez a kis "össze morranás" legyen építő jellegű és maradjon meg a békesség.Nézz körül a hazai zenekarok koncertjein!Lehet,hogy meg fogsz lepődni mert ott sem írnak miden évben új lemezeket..stb.És még az sem biztos,hogy bárminemű közvetlenséget,Uram bocsájt személyes és baráti ÉRTÉKET kapsz a belépőd mellé!
És igen!Nagyon sokan szeretnék már egy új lemezt hallgatni,de ne ilyen negatív és elutasító módon inspiráljuk kedvenceinket.Búcsúzóul még annyit:
...csak kérjetek és adatik!!
Üdvözlettel:Szabó Pál
(Palilord)

2015. február 16.
hétfő 16:43
Kedves Kocsis!
Minden évben (így most is) bekerül a műsorba néhány dal a régebben játszottak közül (Szabadon, Játszom, míg élek, Ragadozók), de emiatt mások kiesnek. Olyanok is vannak persze, amelyek nélkül nehéz lenne elképzelni egy igazi Lord koncert, de ettől még sosem éreztem unalmasnak. Igaz, én azt is szívesen venném, hogy ha minden koncerten lejátszanák az összes album összes számát. :-) Sosem tudnám megunni!!!

2015. február 16.
hétfő 15:35
Kedves "HI"
Nagyon orulok,hogy a FB-n is kozzé tetted hozzászólásomat,így sikerult kicsit lealáztatnod személyemet.Én nem rossz szándékkal írtam,úgynézem azért van ilyen hozzám hasonló vélemény is igaz kisebb mennyiségben.Egyforma tracklist,még Misi dumája is ugyan az évrol évre.Kéne már valami új.Tudnák még én is megalázóan írni de nem ez a célom.Ha talán nem a Lord fb oldalára tetted volna ki, nem biztos hogy ilyen a végeredmény amilyen.Nem akarom sértegetni a zenekart,hisz ha valaki nagyobb Lord-os,mint én voltam,akkor az már veluk játszik.Most egy kicsit szuneteltetem a Lordot,ha lesz valami új megnézem.Sok sikert a fiúknak,és Neked Horváth István.
A Lord zenekar válasza:

Kedves kocsis!

A  célom nem a Te megaláztatásod volt,és hogy a Lord FB oldalára tettem???Hát az Omega oldalára mégsem tehettem... Kíváncsi voltam van-e hasonló vélemény,látom,hogy van,viszont azt is látom,hogy ez még mindíg kisebbségi vélemény.Soha nem tudsz sem lemezen,sem koncerten olyan műsort összeállítani,ami mindenki tetszését elnyeri.Ne szüneteltesd,hanem látogasd a koncerteket,egy nagy Lord-os nem tesz ilyent!Köszönjük a jókívánságot......én csak egyet mondanék:

A LORD LEGYEN VELED!!

-hi-


2015. február 16.
hétfő 10:45
Annyira 1 kaptafa minden koncert,hogy elég belole 5 évente 1x. Gyorben csalódtam-nekem már unalmas!!!!!
A Lord zenekar válasza:

 Kedves kocsis!

1.)A KAPTAFA A CIPÉSZ MUNKAESZKÖZE,TEHÁT A HASONLAT ENYHÉN SZÓLVA IS...HM!!

2.)SZERENCSÉRE A TE VÉLEMÉNYED VAN KISEBBSÉGBEN.

3.)VALAHOGY CSAK KIBÍRJUK,HA LEGKÖZELEBB NEM JÖSSZ EL....(azért gondold meg...)

-hi-


2015. február 14.
szombat 18:38
Sziasztok!
Nagyon jó volt a múlt héten Fehérváron a koncertetek!
Örültünk a Gidónak (is). Remélem, a nyári Fezenen is itt lesztek majd. Addig is Szóljon a Lord tovább nekünk!
Nem jött közbe semmi furmány, ott voltunk a Lacával.
Üdv. Tücsök

2015. február 14.
szombat 02:39
Koszonet a mai lord koncertert fanzasztikus volt es koszonet a sok kozos fotoert koszi fiuk

2015. február 13.
péntek 21:10
Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy a debreceni Campus fesztiválon lesz-e LORD. A fesztivál plakátján szerepel!
Köszi, és SZÓLJON A LORD!!!!

GG
2015. február 13.
péntek 16:15
Sziasztok! Kapunyitás ma este 7-kor, mint általában? :)

kiscsillag
2015. február 13.
péntek 11:46
Az 1 évvel ezelőtti (február 14-i) koncert után el kellett, hogy engedjek valakit, aki a szívemnek nagyon kedves volt (és ma is az). Sajnos, győzött a józan ész! :( Én ma nem lehetek ott a koncerten, de ha Ő ott lesz, remélem, eszébe jutok majd. Szóljon a Lord! Imádlak Benneteket!

2015. február 12.
csütörtök 18:34
A fehérvári koncertről készültek fotók?Esetleg a szilveszteri buliról is szívesen vennék néhány fotót!Köszi!

2015. február 11.
szerda 21:58
Kedves Lord-ok!!!!
Kívánjuk,hogy pénteken ugyanolyan jól érezzétek magatokat ahogy mi szoktuk érezni magunkat minden egyes Lord koncerten!!!!Amikor elhangzik,hogy a Lordnak van a legigényesebb közönsége az csak azért van mert a legigényesebb közönségbarát zenekar ti vagytok!!!Köszönünk nektek minden koncertet amivel ebben a rohanó zavaros világban egy bizonyos réteg estéit megszépítitek!!!!Azért "ázunk,fázunk a szélben"minden alkalommal hogy titeket lássunk!!!ügy érzem minden lordos nevében kérlek titeket hogy soha ne adjátok fel és amíg erőtök bírja játszatok!!!mi ott leszünk,számíthattok ránk!!!!!

2015. február 11.
szerda 20:39
Február 13. péntek méghogy szerencsétlen nap? Születésnap , Lord koncert mi kell ennél több SZÓLJON A LORD!!!!!!!!!
A Lord zenekar válasza:

 SZÓLNI FOG!!

 -hi-


2015. február 10.
kedd 21:31
Sziasztok!
Nagyon régen írtam már, kicsit szégyenlem is magam.
Megint eltelt egy év, ismét jön febr. 14-e , számomra egy fontos nap , születésnapom.
Olvasom a koncert menüben, hogy az ETO-parkban lesz koncert.
Az érdekelne, a helyszín ugyan ott van-e, mint tavaly volt.
Köszi a választ előre is.
A Lord zenekar válasza:

Szia Gábor!

Boldog szülinapot!

Az ETO Park (mint helyszín),ugyan ott található,ahol tavaly volt!!...:)))

 -hi-