április 30.
hétfő
Szeghalom


Összes koncertünk

Feliratkozás hírlevélre
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Lord hírlevél
Lord Butik hírlevél
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
Best of Rock FM

Támogató: Triotel

Támogató: SP Amplifier


Támogató: RockbookLordirka

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a Lord zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


2015. március 28.
szombat 08:19
Tisztelt Fáraó és Lord zenekar!

A tegnapi koncertet nem lehet szavakkal megköszöni!!!
Hatalmas, oriási, zseniális, ISTENI stb......

Amikor már nagyon szürke minden egy ilyen koncert újra Színessé változtatja az ember életét illetve Álmait.!!!!!

SZÓLJON A ROCK ÖRÖKKÉ!!!!!!!!!!!!!

Tisztelettel

Adácsi László

2015. március 27.
péntek 17:48
..............
A Lord zenekar válasza:

 Picur!

 Az írásod moderálásra került

 Ebben a stílusban,köszönjük,inkább eltekintenénk a véleményedtől! 

 -hi-


kiscsillag
2015. március 23.
hétfő 16:20
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy pénteken a Barba Negrában, mi lesz a "forgatókönyv"? :) Mikor kezd a Fáraó és mikor a Lord? Köszi szépen!
A Lord zenekar válasza:

 Szia Kiscsillag!

 21:00 = Fáraó

 22:30 = Lord

 -hi-


2015. március 19.
csütörtök 23:08
Szia, Juszuf!

Nagyon boldog névnapot kívánok!

Zsu

2015. március 09.
hétfő 22:39
Sziasztok, Érdeklődni szeretnék, kivel találkozok közületek Március 14 . - én Szombaton, Zalaegerszegen a LORD Koncerten :-) ???
Ott a helyünk :-)

Kiki

v.
2015. március 07.
szombat 22:28
A tegnapi konert Pécsett nagyszerű volt! Fiúk,ez zene a javából.Köszönjük az élményt,rengeteg embernek szereztek örömöt!! Már régóta szerettem volna eljutni a koncertetekre és végre sikerült.Lord örökké!

2015. március 07.
szombat 02:21
Sziasztok!
Az úgy volt, hogy...
Tegnap volt buli Pécsett, és betegség miatt, haza kellet jönnöm... kárpótlásul "elő"névnapi ajándékként testvéremtől Lord címerrel ellátott ujjatlan felsőt kaptam, plusz egy képet amit mindegyik tag aláírt... Azért még bánom, hogy nem tudtam elmenni, de így viselhetőbb... :D Szóljon a Lord !

Végh László
2015. március 03.
kedd 19:48
60. születésnapomon a LORD zenekar személyre szóló ajándékait Frenki személyesen adta át! A meglepetéstől szólni is alig tudtam. Egy szerény, szimpatikus, kedves fiatalembert ismertünk meg benne, és ezúton is meg szeretném köszönni a zenekar kedvességét, valamint a SZERVEZŐNEK az igazi meglepit!
Továbbra is szóljon a LORD örökké!!!

2015. február 28.
szombat 16:58
Mit találtunk a neten! A Misi énekli az Ismerős Arcok dalát,a Nélküled című számot! aki még nem hallotta ,keressen rá a Youtube-on!! Hiába,a jó dolgok előbb- utóbb egymásra találnak.

2015. február 24.
kedd 06:58
Még annyi,annak idején,a 80-as évek második felében,amikor a Lord igazán befutott,jó volt hallgatni egy új zenekart,aki rockot játszik,abban az időszakban,amikor a nagy bandák leültek..A hivatalos sajtó próbálta a torkunkon lenyomni az újhullámos idiótákat.azzal a szöveggel,hogy a rockzene fölött eljárt az idő..Hát 2015 van,a Lord még mindig színpadon,a hullámok meg leültek..

2015. február 24.
kedd 06:52
Ugyan .Istvánnak van igaza,nem lehet olyan programot összerakni,ami mindenkinek tetszene.Jó példa vagyok én is,mindig hiányolok 1-2 számot,de mindent nem lehet eljátszani..A feleségemet szoktam idegesíteni,hogy miért nincs a Rakétamotor vagy a Bermuda..DD..A lényeg,a Lord-koncert fel van építve,és ilyen kapcsolat, ami a Lord és a közönsége között van,szinte egyedülálló.Hála az égnek,hogy széles a zenekar repertoárja,és mindig van mit hiányolnunk..

2015. február 23.
hétfő 14:37
Sziasztok! Köszönet a kiskunfélegyházi koncert remek hangulatáért és a lemezborítók dedikálásáért! :) A mielőbbi koncert viszlát, üdv Szentesről!

Ancsa
2015. február 22.
vasárnap 18:20
Sziasztok! A tegnapi kiskunfélegyházi koncert fantasztikus volt :) Kész lelki feltöltődés egy Lord koncert. Nagyon szimpatikus emberek vagytok egytől-egyig, és Misi közvetlensége elképesztő :) A zene amit nyújtotok, többet ér mindennél!!! Remélem még nagyon sok Lord koncertre el tudok jutni! Minden jót kívánok, és tartsátok meg ezt a "varázserőt".

2015. február 22.
vasárnap 16:29
A tegnapi kiskunfélegyházi buli megerősített abban, hogy a legjobbak Ti vagytok. Valami fergeteges koncertet produkáltatok. Köszönet érte és áprilisban találkozunk Kecskeméten!

2015. február 18.
szerda 08:33
Üdv!
Na azért az elmond valamit a zenekarról,hogy még csak most kezdődött az év és már a jövő évi koncert is lefoglalásra került!!Emelem kalapom..pom...pom...kalapom!!
A Lord zenekar válasza:

 :)))))

 -hi-


2015. február 17.
kedd 19:48
Kedves Lord, tisztelt szervezők! Azt szeretném tőletek kérni, hogy a jövőben legyetek szívesek úgy szervezni a győri koncertet, hogy ne legyen egy időpontban a más koncerttel. Sajnos Győrben nagyon gyatra a rockélet. Elég baj nekünk, hogy sokszor hónapokig nincs koncert, örülnénk, ha máskor nem kellene ilyen választatunk a zenekarok között. Bízom benne, hogy eljuttatjátok kérésem az illetékes(ek)hez és a jövőben javul a helyzet.

Megértéseteket előre is köszönöm!
A Lord zenekar válasza:

 Kedvesd Ricsi!

 Ez nekünk sem ideális állapot,viszont nyomatékosan kijelentem,NEM RAJTUNK MÚLOTT,az,hogy két egymást követő évben,így alakult!!

 MINDENKINEK:2016.02.13,GYŐR-LORD!! ...Talán eljut oda is,aki ebben illetékes!

 Üdv: -hi-


Joe
2015. február 17.
kedd 18:12
Kedves Kocsis!

1978-ban, már az Erős - Török - Sipőcz - Nádas - Vida alkotta Lord-ot hallgattam élőben, aztán kazettáról, amint tehettem.
Én azóta sem tudtam unalmasnak tekinteni egyszer sem kedvenceim zenéjét.
Tavaly csak 3 koncertre tudtam eljutni, amelyek váza ugyan azonos volt, de számomra mindegyik hozott egy kis "unikum"-ot (zeneit!) Lehet, hogy a számok közötti "felkonf" többé-kevésbé azonos, de más együttesekkel ellentétben a koncertek pörgősek, dinamikusak és nincsenek félbeszakítva mindenféle sületlen viccekkel, ne adja a sors, politikával. Ugyanakkor - számomra legalább is - érezhető a közönséggel való törődés. A magam részéről az előbbiek, no és nem utolsó sorban az igényes zene és dalszövegek kapcsán olyan értéket kapok, amely számomra örök és nagyon remélem, hogy még sokáig az is marad.

2015. február 17.
kedd 17:51
Kocsis.Te régebb nem írtál Tokio hotel néven?

2015. február 17.
kedd 17:49
Sziasztok.
Pár éve többször jutottam el koncertre,mint mostanában.Hát ennek is vannak okai(időhiány,távolság stb.)Az,hogy néha más számokat vár az ember egy egy bulin,az csak egy dolog.Attól még a Lord van a színpadon.Természetesen minden rajongó vár új lemezt,ezt is aláírom.Én is hallgatok más számokat,zenekarokat,az nem bűn.De az ereimben csak Lordos vér folyik.Az,hogy Misinek az összekötő szövegei egyformák?Én már úgy ordítom mint egy refrént.Ez egy igazi Lordosnak a szám része kell legyen.
Kedves Kocsis.Azt írod,hogy elég 5 évente 1x.Hát van olyan.Amiből még az is sok.De azt tanácsolom neked.El kell járni másra is.Én is megnézek mást is,de baszki.HÁT A LORD AZ LORD!Őket nem a média kapta föl.Nincs rajtuk füles,hogy egy kis mitugrálsz mondja neki mit mondjon a népnek.Ha neked unalmas,ott vannak a tv-ben a tehetség kutatók.Biztos vannak zenekarok akik több lemezt adnak ki és többet koncerteznek,de gondolj bele mit érez majd az a Lordos,ha a zenekar egyszer abbahagyja.(Az ne legyen soha)Nézd azt is,hogy ők nem azok az elbújos celebek,akikkel egy szót sem tudsz váltani vagy egy képet csinálj velük,mondjuk a fb.bármelyik oldalára.
Kösz a hozzászólás lehetőségét.Üdv Lordok.Üdv HI...

2015. február 17.
kedd 14:43
....köszi a fergeteges bulit /Győr /...... :)....már nagyon hiányzott..... :)