augusztus 18.
péntek 20:30
Tápszentmiklós


Összes koncertünk

Feliratkozás hírlevélre
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Lord hírlevél
Lord Butik hírlevél
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
Best of Rock FM

Támogató: Triotel

Támogató: SP Amplifier


Támogató: RockbookLordirka

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a Lord zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


2017. február 13.
hétfő 18:31
Sziasztok! Köszönöm ezt a fantasztikus koncertet, nincsenek rá szavak, mennyire jó volt.
Két kérdésem lenne csak:
1.) Gidófalvy művész úr (akinek ezúton is sikeres műtétet, gyors felépülést kívánok) miért áll háttal a közönségnek? Nem sok koncerten voltam eddig, így most szembesültem vele, de másoktól hallottam, hogy ez mindig így van... miért van ez?
2.) Mikor várható az új koncertlemez? Remélhetjük hogy dupla CD + DVD formátumban jelenik meg ez is, mint a 40-es?
Köszönöm, ha visszajeleztek.
Szóljon a LORD! :)

2017. február 13.
hétfő 17:15
Nahát akkor...A koncert előtt fájt a lábam,a hátam,bennem volt az egész heti fáradtság,na de sebaj..A rockzene a legjobb fájdalomcsillapító,ismét bebizonyosodott..Csak ismételni tudom az előttem írókat,nagyon jó volt a koncert,örültem néhány régen hallott számnak..Tetszik az új lemez is,egyik kedvencem Az út szélén mindig égnek a gyertyák....Köszönjük Lord!

2017. február 13.
hétfő 13:59
Méggyszer hatalmas köszönet, ha nem bánjátok elkészítettem az élménybeszámolómat: http://sbs.hu/2017/02/lord-45-koncert-budapest-sportarena-2017-a-felejthetetlen-elmeny/

2017. február 13.
hétfő 13:42
Sziasztok. Üdv mindenkinek.

Szenzációs volt az egész zenekar, csak gratulálni tudok nektek, a szombati koncert után. Profi zenei teljesÍtményt nyújtottatok mindannyian.
Már voltam jó pár Lord koncerten, egyedül, aztán a feleségemmel, majd a fiammal, és most az unokámmal.
Lord zenével él az egész familia.
Mindannyian köszönjük az egész zenekarnak,
hogy vagytok, a tartalmas szövegeket, és a profi hangszerelést.
Reméljük még sokáig. Nekem Ti vagytok a legjobbak!!!!Lordfan
2017. február 13.
hétfő 12:44
Szavazzunk ERŐ-re! Élen a helye!

https://www.facebook.com/events/1364566426952064/permalink/1364572553618118/

2017. február 13.
hétfő 11:29
Sziasztok!

Le a kalappal előttetek! 200-percet egy szusszal végignyomni, 45 "rockerélet" után! Minden elismerésem! A koncert nagyon jó volt! Egy kicsit hiányoltam a kivetítőről a régi tagok fényképeit, valamint a hangosítás néha hagyott kívánni valót maga után! Ám az élmény mindezekért bőven kárpótolt. Még most is a hatása alatt vagyok! Köszönjük!

2017. február 13.
hétfő 11:28
Az új Lord lemez úgy jó, ahogy van! Gratulálok hozzá, és köszönjük!!!

2017. február 13.
hétfő 10:53
Embertelen rockzene volt szombat este a Sproterénában! Egyszerűen szavakkal nehéz leírni az élményt amit adtatok nekünk! Remélem lesz folytatása hamarosan! Aki nem volt ott csak sajnálhatja. Köszönjük fiúk... azta... 2óra 40 percet zenélni! Szóljon a Rock!!!!!

2017. február 12.
vasárnap 18:28
Sziasztok! Örülök hogy a 23 ik szülinapomat utólag is sikerült ezen a kiemelkedő színvonalú rendezvényen megünnepelni unokahúgom kíséretében! Egy életre szólo élmenyben lehetett részünk hála a Lord zenekarnak illetve a vendég csapat Káosz brigádnak! köszönöm ezt az ünnepi alkalmat veletek tölthettem! Szóljon a Lord Örökké!!

2017. február 12.
vasárnap 15:21
Tisztelt Lord Zenekar!

A tegnapi koncert egy jutalom volt részükre illetve részetekre mivel telt ház volt. Köszönet érte illetve az új lemezért . 14 évesen még gyereként vettem meg az első lemezt, tegnap ugyanazzal az érzéssel vásároltam meg az új lemezt 43 évesen. Csak így halkan KÖSZÖNET MINDENÉRT SZÓLJON A LORD ÖRÖKKÉ.

2017. február 12.
vasárnap 14:09
Sziasztok! Gratulálok a zenekarnak a 45 éves jubileum alkalmából. Sajnos ezen a kiemelkedő és hatalmas koncerten nem lehettem ott. A legnagyobb szomorúságom az,hogy alig jutok el Lord koncertre,pedig nekem a LORD A ZENEKAR. Az okokat most nem sorolom,hiszen nem.ezért írok,hanem azért,hogy kifejezzem tiszteletem a LORD zenekarnak a tiszteletemet a kitartásukért a sok áldozatért amit azért tettek,hogy a zenekar tudjon működni és nekünk nagy örömöt szerezzenek a remek dalokkal,koncertekkel,amit csinálnak. Szeretném azt kívánni a zenekarnak,hogy soha ne fáradjanak bele a zenélésbe,és még nagyon sokáig örülhessünk a Lord zenekar sikereinek,és zenéjének. Sok sikert kívánok még a háttérben a zenekart segítő emberek munkáját. Egyben szeretné megkérdezni,hogy itt meg tudom-e majd rendelni a DVD-t és az új lemezt. Nagyon szeretném,hiszen minden kazetta,és cd+dvd meg van. Ha kaphatnék erre választ azt nagyon meg köszönöm. Tisztelettel Csaba. Ti vagytok a legjobbak!!!!!!!!!!!!

2017. február 12.
vasárnap 13:43
Sziasztok Lordosok!
A tegnapi nappal egy felejthetetlen élményt szereztetek Nekem, örülök neki hogy a 48.születésnapomat a Ti 45 éves Jubileumi Koncertetekkel együtt ünnepelhettem. Egy élmény volt és köszönöm!

2017. február 12.
vasárnap 13:23
Kedves Lord!

Nagyon köszönjük a tegnapi koncertet! Igazán szuper volt!!!
Megvettük az új lemezt, már kóstolgatjuk, kedvencem már van: a Ne legyen sírás, és persze a Hargita dallama már tavaly óta belém ivódott, az is nagyon jó!

2017. február 12.
vasárnap 12:45
Kedves Lord !
Köszönjük Nektek a tegnapi koncertet, ez mellesleg nekem a szülinapom is volt, és ennél szebb ajándékot nem is kaphattam volna. (És Isten éltesse Misi fiát! )
Jól szólt nagyon és a háttérképek is jók voltak.
Ha tudtam volna, hogy megjelent az új lemez, már korábban megvettem volna, de erről eddig semmi hír nem volt itt a weblapon sem (pedig erre tippelnék abból, hogyaranylemez lett... )
így viszont tökéletes szülinapi ajándék lett belőle :)
Isten tartson meg Titeket, és adjon lendületet a további zenéléshez!

2017. február 12.
vasárnap 12:37
FANTASZTIKUS volt a tegnapi koncert.
Köszönjük!!!

2017. február 12.
vasárnap 03:15
Szia HI!
Ezt a zenekart ne engedd el soha!
Köszönjük a sok évi munkádat és a mai felejthetetlen estét!

Csabit

2017. február 12.
vasárnap 02:42
Sziasztok Lordok!
Én már tudom, miért kell 5 évente szülinapi koncertet tartani. Mert akkor legalább 10 évet lehet fiatalodni. Ezt éreztem, ahogy indult a koncert. Kár, hogy messze volt a színpad, és én csak a második sorban tudtam állni, mert Misi nem láthatta, hogy most is úgy csillogott a szemem, mint 30 évvel ezelőtt. Hát hogyne csillogott volna egy ilyen nyitás után! Csak egy szám volt, amit hiányoltam: az Új nemzedék, de a Napvilág mindenért kárpótolt. Vártuk a megszokott ráadást (tudom, a ráadás-dalokat [a legmenőbbeket] a műsorban megkaptuk), de el kell ismernem, hogy ez a 200 perc szünet nélküli nagyon pörgős műsor mindent felül múlt. Nagyon köszönjük!
Az aranylemezhez gratulálok! A többi rajongó nevében ígérhetem, hogy a következő is az lesz. Így megfiatalodva már hozzá is foghatnátok! 
Csabi

2017. február 12.
vasárnap 02:39
Sziasztok Butikosok!
Amikor megérkeztem, venni akartam lemezt, de fönt hosszú volt a sor. Lent kevesebbet kellett várnom, de mondtam, hogy csak lemezt kérek, és egyszerűbb, ha megveszem a koncert végén, mint hogy keresni kelljen a félretett csomagot. Csakhogy a végén hatalmas sor volt. A szomszédom meg felhívott, hogy ha most azonnal indulok, akkor haza visznek Gödöllőre. Fölmentem a felső szintre, ahol Nagy Csabi meglátott, és azonnal adott egy CD-t.
(Csabi! Bocs, hogy nem tudtunk beszélgetni! Nekem a veletek való találkozás ugyanolyan értékű, mint ahogy pacsizhatok a zenekarral. Közben meg irigyellek is titeket, mert Ti ott lehettek minden koncerten. :-) )
3 butik egyszerre! Ez nagyon jó ötlet volt! Ti is nagyon profik vagytok! Köszönöm a gyors kiszolgálást, és a koncertjegyek mellé küldött ajándékokat is!
Remélem, még sokszor találkozunk!
Csabi

2017. február 12.
vasárnap 02:35
Sziasztok Lord Rajongók!
Kovács Áron megadta az alapot, amikor azt mondta: „Most mindenki ölelje meg azt, akit még sosem látott. Ja, ilyen nincs, hiszen ti egy család vagytok…” Ezt én is tudtam, de hogy ekkora? Ennek nagyon örülök. Mikor megérkeztem az Arénába, már rögtön üdvözöltek a rajongótársaim. A küzdőtéren meg találkoztam a barátaimmal is. Mindenki vidám és boldog volt. Engem is előre engedtek, és én is előre engedtem másokat. Mindent megbeszéltünk kedvesen és barátian, mert itt mindenki azért jött, hogy jól érezze magát. És ez sikerült is. Nagyon büszke vagyok Rátok!
Csabi

2017. február 12.
vasárnap 00:36
Kedves Lord zenekar, azaz Misi,Attila,Gidó,Loui,Frenki,Marcus, és nem utolsó sorban Horváth István -hi-!
Nagyon jól éreztem magam életem legjobb Lord koncertjén! Kristálytiszta hangzás.bőséges műsor (persze mindent nem lehet eljátszani) jó hangulat,és jó sok lordos. Az egész este méltó volt a jubileumhoz és a már eltávozottak emlékéhez. Az új dalok is jók,azonban a lemez ára szerintem egy kicsit borsos. Alig várom az ötvenedik szülinapot!
Addig is találkozunk még,mert a Lordból soha nem lehet elég!