július 21.
szombat 22:00
Vecsés, Motoros találkozó


Összes koncertünk

Feliratkozás hírlevélre
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Lord hírlevél
Lord Butik hírlevél
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
Best of Rock FM

Támogató: Triotel

Támogató: SP Amplifier


Támogató: RockbookLordirka

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a Lord zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


2017. március 30.
csütörtök 16:35
Kedves Lord !

Ugye lesz koncert DVD a februári 45-ös ről ?
Ha igen (remélem nagyon), mikorra várható ?

Ha csak a telefonnal készült felvételeket visszanézem, az is fantasztikus hangulatot és látványt nyújt, szóval a DVD maga lenne a kánaán :))

Üdv,
Zoli

2017. március 27.
hétfő 21:41
Sziasztok LORDOK! Csornán ismét fantasztikusak voltatok. Nagyon jól éreztük magunkat a párommal, aki mégnagyobb Lord fan. Ismét egy élménnyel lettünk gazdagok. Köszönjük! Legyen még nagyon sok évetek egészségben és fellépésekben gazdag.

2017. március 20.
hétfő 13:17
Sziasztok!
Nemrég rendeltem egy pulóvert a Lord butiktól. Ma meg is kaptam. Legnagyobb meglepetésemre egy dedikált fénykép is volt benne! Nem is tudjátok milyen örömöt okoztatok vele! NAGYON KÖSZÖNÖM!!! :)

Orsi
2017. március 16.
csütörtök 22:14
Sziasztok! Olvastam pár helyen, hogy április 8-án Szombathelyen léptek fel a Bikinivel. Itt azonban a koncertek közt mégsem találom. Ezek szerint nem lesz? Válaszotokat előre is köszönöm! Orsi
A Lord zenekar válasza:

Szia Orsi!

Nem létező koncertről olvastál,(valami hiba folytán fel-fel bukkan),ezért nem is találod..

-hi-


2017. március 09.
csütörtök 20:02
Sziasztok,Lordok,és HI,és butik és mindenki ki segít Nektek a koncert összerakásában.!
Holnap Pécsett játszotok,nagyon várom,mert nem sikerült a 45-ös koncerten ott lennem :-((.Tudom,hogy a holnapi koncert mindenért kárpótolni fog!!!
LORD,vagy soha !!

2017. március 06.
hétfő 21:27
Sziasztok. Szeretném kérdezni,hogy a koncert Győrben, március 25.-én aktuális-e, mert a kislányom és a fiam nagyon várja. Hol lehetne jegyet foglalni? Az új lemez szuper és nagyon jó szülinapi ajándékom volt.

2017. március 04.
szombat 16:45
Sziasztok! Valamikor a jubileumi koncertet követő napokban Láttam itt a honlapotokon, hogy június 18-án 21 órakor Pápán koncerteztek. Nagy örömmel meg is osztottam az ismerőseimmel. Sajnos azóta láttam, ezt a koncertet töröltétek. Lehet tudni a miértjét? Változik az időpont, vagy teljesen elmarad? Remánykedhetünk még? Vagy teljesen felesleges?

2017. március 03.
péntek 15:15
Tisztelt Lordok!

Egy hatalmas ezívességet szeretnék kérni tőlletek. A menyasszonyok a 31.-ei bulitokon tölti be a 28.életévés. Egy egri wellness-t terveztünk, de mikor láttuk, hogy buli lesz akkor letettünk rólla.A kérésem felétek az lenne, hogy ha megtennétek fel tudnátok - köszönteni a bulin? Gidó ha emlékszel rám akkor légyszi tedd meg :))))én "vigyáztam" rád fegyverrel a honvéd hórházban és jókat cigiztünk az erkélyen:))) kérlek titeket írjátok meg ha megteszitek!!!!!előre is köszönon!Attila

2017. március 02.
csütörtök 22:53
Sziasztok, már csak 1-2 nap és ott leszünk Fehérváron! A februári megakoncert után beturbózva a nap 24 órájában szinte csak Lordot hallgatunk. A kocsiban, a nappaliban is be van készítve a 40 éves koncertlemez, és persze Lordra alszunk el a párommal minden este.

Nem is gondoltam volna hogy a koncertbeszámolómat ennyien megtalálják és elolvassák... és megköszönjék. De hát nem nekem kell megköszönni, hanem NEKTEK! Csodálatos amit nekünk adtok, bár minden koncertre el tudnánk menni idén!

Csatlakoznék az előttem szólókhoz és is azt szeretném ha minden évben lenne ARÉNA szülinapi koncert. Nem kéne 5 éveket várnotok, hisz úgy szaladnak a napok, a hetek, az évek. Szükségünk van rátok! Na és a Grupama Arénába nem lehet még koncertet szervezni? Na az de durva lenne!

Szóljon a Lord másoknál is egész évben, várjuk a Lordokat Fehérváron!!!!!!!

2017. március 01.
szerda 23:08
Sziasztok! Meg szeretném kérdezni, hogy Székesfehérváron most szombaton ki lesz a vendégzenekar? Még ma a Fezenesek sem tudták megmondani. Köszönöm a választ! Tücsök

2017. február 27.
hétfő 07:03
Sziasztok, Lordok, és Lordosok!

Örömmel olvastam a jó hírt, hogy Gödi jól van, és sikerült
a műtétje!
Kívánok neki mielőbbi gyógyulást, türelmet, kitartást a
következő hónapokra!
" Szóljon a rock"

2017. február 24.
péntek 10:25
Kedves LORDZENEKAR!!!

Én nem vagyok nagyon nagy Lordos,de ott voltam a koncerten az Arénában......Elképesztő volt,még mindig a hatása alatt vagyok.További sikereket és Gidónak minden jót és kitartást kívánok.

üdv.:Zsézsé

2017. február 19.
vasárnap 22:34
Tisztelt Lordok!

Az új lemez mikor lesz elérhető digitális (Spotify,Deezer stb.) és a butikon kívüli fizikai (lemezboltok,Media Markt) formátumban?
Várom megtisztelő válaszotokat.

2017. február 19.
vasárnap 11:29
Ez idáig nem nagyon találkoztam semmilyen megnyilvánulással, az új albummal kapcsolatosan, így most én próbálkozok néhány saját gondolattal az első benyomások után.
Talán többen lehetünk úgy, hogy valami egész másként kúszik a fülünkbe ez a zenei anyag, mint az eddigiek. Nagyon kevés zenekar képes erre, ők nem egy egynyári slágereket játszó banda, hogy csak egy újabb „Lord bőrt” húzzanak le erről, összeállításról.
Igen , az is előfordulhat, hogy picit dolgoznunk kell érte, hogy beköltözzenek a nóták a fejünkbe, de egyébként is a rock zene jellemzője, hogy többszöri meghallgatás után újabb és újabb értékekre lelhetünk.
Úgy tud Lordos lenni ez az újdonság, hogy teljesen elfeledteti velünk, hogy egy 45 éves formáció alkotása. Sok-sok új dologgal találkozhatunk, miközben a Lordosság is úgy tud jelen lenni, hogy szomjazó figyelmet tart ébren bennünk egy-egy dalon belül is a tartalmas szövegek, a dallam világ, a tempók váltakozásának egészséges egyensúlyát megtartva.
Könnyen tudjuk magunkévá tenni a Hargita című nótát, hisz ennek, már rég beágyazott az Itthon vagy otthon-nal átitatott lelkünk.
Megmutatják nekünk azt, is, hogy tulajdonképpen egy szomorú téma alá rockos tempót tolva milyen nagyszerű klasszikus receptúrájú igazi koncertre kívánkozó nóta alkotható Az út szélén mindig égnek a gyertyák cím alatt.
A Lírára, romantikára szomjazók sem szenvedhetnek hiányt, hisz lelket megérintő szöveg világgal, Misi simogató hangjával célba talál, a Melletted vagyok.
Személyes kedvencem A holnap mindig más, amiben én érzem a hidat, a kapcsot a korábbi zenei anyagokkal , miközben ismerős Lordos hangzás csendül, új motívumok, kíséretek vagy épp szintetizátor effektek teszik moderné a dalt.
Lehetne még akár szöveges elemzést, vagy zenei boncolgatást eszközölni, de mivel nem szakmám, és az elfogultságomat sem tudom megtagadni, így összegzésként csak annyit mondhatok, hogy az új lemeznek ugyan úgy helye van ebben a 45 éves munkásságban, mint az ezt megelőzőknek. Szerethetőségére pedig maga a zenekar, annak tagjai és a leírhatatlan hangulatú koncertek adják a garanciát.

2017. február 18.
szombat 19:48
1992-ben ott voltunk a legendás Piramis koncertek egyikén a BS-ben mostani feleségemmel..Csodálatos volt,örök élmény..De..Ez a mostani Lord ugyanolyan csoda volt,...mégis..Valahogy a Lord más,nem is tudom mi a jó szó,családiasabb, otthonosabb? Minden esetre még egyszer köszönet ezért az estéért!

2017. február 16.
csütörtök 22:43
Kedves Lordok!

Még én is a szombati koncert hatása alatt vagyok. Van egy ismerősöm, akinek sokat meséltem a napokban a koncertről, és azt veszem észre, hogy a mondókám alatt el-elcsuklik a hangom. Megható visszagondolni erre a napra. Az egész odautazásunktól elkezdve a szállásunkig, ahol aztán aludtunk. Az Aréna közelében lévő vendéglátóhelyen, ahol pizzáztunk, és a hely tele volt Lordosokkal. A Butikosokkal való találkozás, és néhány ismerős arc, pl. Szeleczki Misi, munkatárs, Székesfehérvár, Mór, Bodajk, mögöttünk a zászlóval a fiatalok, akik időnként azt kiabálták, hogy itt mindenki szombathelyi... Mi másnap fél 12-re (délelőtt) értünk haza. Nekünk az egész út 23 órás volt, megérte! Misi, köszönjük a kedves szavaidat, és a többi tagét is, amiket a Facebookon olvastam! Már több kedvencem is van az új lemezről: Ne legyen sírás, Az út szélén mindig égnek a gyertyák, Melletted vagyok (hát, ez gyönyörű).
Várunk benneteket Szfvárra, addig is köszönöm az élményt még egyszer!!!

Gábor
2017. február 16.
csütörtök 09:11
Sziasztok! Bitang óriásit szólt a szombati buli.... Egész biztosan kiemelkedő a Lord zenekar, benne lesztek a töri könyvekben fiúk.....De igazán egyet sajnálhattok az életben, amit soha, de soha nem fogtok átélni, érezni, s nem mondhatjátok majd el senkinek.... Nem fogjátok megtudni milyen is a küzdőtéren egy Lord koncerten bulizni :-))))))) Tisztelettel és alázattal, Gábor

2017. február 15.
szerda 15:04
Sziasztok!

Ma már szerda van, de mi még a szombati napra gondolunk... Volt szerencsénk a Lord 40-en is ott lenni,az sem volt semmi, de amit most szombaton kaptunk Tőletek fiúk az Arénában, hát erre nincs is szó, katarzis, boldogság, szeretet, lelki feltöltődés, pozitív energia áramlás.Köszönet azért, hogy méltó módon megemlékeztetek azokról, akik már nem lehettek velünk
sajnos, mert már Ők az égi zenekarban zenélnek....
Legyetek nagyon büszkék erre az óriási sikerre, megdolgoztatok érte, ez már régóta megillet Titeket!
Mi is büszkék vagyunk, hogy e népes Lord család tagjai
lehetünk!
Mindenféle hátszél , támogatás nélkül így eljutni erre
csúcsra, ráadásul vidéki zenekarként, úgy, hogy zenéi-
teket érthetetlen módon a média nem adja le /kivéve a
Rock Rádió/ ez is jelent valamit, hogy nagyon tudtok!
Mindenki azt kapja vissza amit ad, Ti nagyon jó zenét
csináltok, alázattal, magas színvonalon, mi pedig a Ti
közönségetek, ezt szeretjük, és ezért voltunk annyian
szombaton az Arénában!Mert megérdemlitek, és mi is
megérdemeltük!
Fiúk, a Lord 50-nél ismét számítunk Rátok, és most bizonyságot nyert szombaton, hogy Ti is számíthattok
ránk!
Szép volt Misi, Lui, Frenki, Gidó, Márk, Attila, köszönjük!

JOE
2017. február 15.
szerda 03:19
Sziasztok!
Csatlakozva az előttem szólókhoz, mindössze egy szó jut eszembe: KÖSZÖNÖM!
- Köszönöm, hogy Szombathelyen születve kb. 1976. óta részesülhetek ebben a zenei csodában, a régebbi tagok barátságában.
- Köszönöm, hogy Szombathelyről már régóta elköltözve is folyamatosan nyomon követhetem a Zenekar pályafutását: élő koncertek, sajtó, rádió, TV, képek, videók, közösségi média formájában.
- Köszönöm a február 11-i csodálatos és felejthetetlen estét! A Zenekar megérdemelte, hogy egy nap róla szóljon az ország legnagyobb koncerttermében. A Zenekar és közönsége álma beteljesedett. Hasonlóan az előttem szólókhoz napok óta én is álomvilágban élek!

Volna egy tiszteletteljes javaslatom:
Az akarat, az érzés, az elszántság adott. Mi volna akkor, ha ezt követően minden évben február magasságában hasonló keretek között (Aréna) ünnepelhetnénk még sok-sok LORD 46, LORD 47, LORD 48 ..... (út a végtelenbe) születésnapot. A Zenekar és a közönsége is tanu bizonyságot tett erről!

A Lord legyen velünk!

2017. február 14.
kedd 21:14
Sziasztok! Olvastam hogy Kisbéren június 24 koncert lesz, de ma már nincs a koncertek között! Mi az oka ?