július 21.
szombat 22:00
Vecsés, Motoros találkozó


Összes koncertünk

Feliratkozás hírlevélre
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Lord hírlevél
Lord Butik hírlevél
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
Best of Rock FM

Támogató: Triotel

Támogató: SP Amplifier


Támogató: RockbookLordirka

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a Lord zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


2017. február 14.
kedd 20:08
Jó zenekarnak, jó közönsége van, jó közönség, meg jó zenekart érdemel.
Ha a Lord nem úgy zenél ahogy, akkor sosem jut el idáig, jó látni, hogy vannak olyan emberek (nem is kevesen) akik még értékelik a normális hangszeres zenét.

2017. február 14.
kedd 16:39
Drága Lord Zenekar! Misi,Attila,Gödi,Loui,Frenkie,Márk!

Mottó: " Téged nem érhet semmi baj, életed kísérje a dal ..."

Isten éltessen Benneteket a negyvenötödik születésnapotokon.

Köszönöm szépen azt az ÉLMÉNYT, amit szombaton Magyarország legnagyobb fedett csarnokában kaptam TŐLETEK! VAN ,IGEN VAN, IDŐUTAZÁS! Visszamehettem a múlt évezredbe, szemem becsukva, DE 2017.február 11-e akkor és ott volt, egyszeri, megismételhetetlen, felejthetetlen, utatok egyik FONTOS mérföldköve, amit jó volt VELETEK ÁT és MEGÉLNI!

Köszönöm szépen Pohl Miska,Frenkie invitálását és meggyőzését, bevallom őszintén, szarvashiba lett volna nem ott lenni!

Születtek csodálatos élménybeszámolók, blogok, vélemények a Koncertről az Érzésekről, a Varázslatról, a Hatásról, a ZENEKARRÓL.

Íme az enyém:

Döbbenet micsoda energia,erő,lendület,szeretet jellemzi kedvenc együttesemet.

Felülmúlt minden várakozásomat az este. Még most is libabőrös vagyok a koncertkezdésre visszagondolva! Hatalmas ötlet, emberi, lélek és szívmelengető szavak, könnypatak! Ebből koncertet elkezdeni, CSAK és KIZÁRÓLAG TI vagytok képesek!Két és fél óra repülés, lebegés, szárnyalás,ölelés! A muzsika, a dalaitok, a BOLDOGSÁGOTOK feltöltött erre az évre maximálisan!

Drága Miska! Ölelt, símogatott a hangod, ami angyali, ördögi emberi! Maximális koncentráció, hibátlan produkció! Megkönnyeztem, ahogy a Kisfiú alatt felköszöntötted nagyobbik 'kisfiadat Norbit. - Való igaz jól megnőtt, az a picinyke gyermek, akinek ezt a dalt 1987 augusztusában a soproni Sportcentrumban énekelted!!!- A lemezen a szövegeid megtaláltak, az életről, napjainkról, örömeinkről, bánatainkról írsz. Balogh Tanár Úr büszke lenne REÁD! Köszönöm , hogy vagy! Írj még sok CSODÁT!

Drága Attila! A csapat motorja, zenei meghatározója vagy. Szombaton a csillagokban jártál. Van Halen-i ízek, DE a mi Attilánk gitározott, úgy , ahogy kell! Élményvolt MINDEN HANG! A lemezgyermekeid a Te muzsikádat mutatják meg nekünk, köszönet ÉRTÜK!

Drága Gödi! Két és fél órát végignyomtad, billentyűszőnyeget tettél a dalok alá Márkkal. Köszönet Mindenért, tudod:vidámság és rock&roll!

Drága Loui! Barátom azt mondta, a 'csávó teljesen Deen Castronovot hozza...Velünk volt Általad a Journey is!

Drága Frenkie!A 'bőgő friss,dinamikus,érzéki volt. Belaktad azt az óriási színpadot. Áll leesett! Kiváló muzsikus vagy! A lemezen a Ne legyen sírás kezdése valami gyönyörűség. Imádom,gratulálok hozzá!

Drága Márk! Gratulálok a teljesítményedhez, az ÁLMOD megvalósításához! Bevallom én nagyon szkeptikus voltam az Arénával kapcsolatosan. Papp Zsolt mecénással megcsináltátok! Fejet hajtok előtted, nálam most lettél ' Lord. A lemezen a kedvencem a TE dalod, a MELLETTEM VAGY! A Lord balladáim közé került! Kérlek tolmácsold elismerésemet Csányi Istvánnak a mesés szaxofonjátékáért. Remélem a koncerteken élőben is hallhatom, a dalt valahol, valamikor.

Még egy gondolat: A Lord és közönsége között olyan szimbiózis van, ami azzá teszi ezt a kapcsolatot.ami: SZERETET,TISZTELET,ALÁZAT,ERŐ. A galaxisban nincs még egy ilyen zenekar és nincs még egy ilyen közönség sem!

Köszönöm szépen az ÉLMÉNYT, azt,hogy lordos lehetek, bírhatom a barátságotokat már több,mint három évtizede!

Továbbra is a Lord a MINDENEM!Köszönöm szépen,hogy vagytok és ebben az idióta, embertelen világban erőt,hitet,reményt,kitartást,szeretetet adtok a hétköznapokhoz,melyek miattatok így ünnepnapok!

Ölellek Benneteket: Radics István, a lordfiú

Szombathely,2017.Jégbontó havának 14.napján

Pohl Mihály
2017. február 14.
kedd 15:22
Mélyen tisztelt LORDOSOK!!!!

Már napok teltek el a szombati koncert óta, de én még most sem tudok szabadulni a hatása alól – lehet, hogy nem is akarok.
Nagyon jó így, mert tök jó repülni!
Még mindig ott vagyok, s egy darabig ott is fogok maradni, legalább is lélekben.
Nem tudom és nem is lehet elfelejteni, azt az önfeledt ünneplést, azokat a mosolygós, néha könnyező szemeket, boldogságot sugárzó arcokat, tekinteteket és azt a hihetetlen szeretetet, ami áradt belőlük – felénk!!!!!
Nagyon sokan irigyek ránk a szakmában – első sorban miattatok, mert nekik nincs ilyen közönségük!!!
Egy zenekar mindig olyan, mint a közönsége – a közönség pedig mindig olyan mint a zenekar.
Nagyon büszkék vagyunk rátok, mert nélkületek nem lett volna ÜNNEP az ÜNNEP!
NAGYON JÓ, HOGY VAGYTOK NEKÜNK!!!
A LORD legyen Veletek, - ha lehet akkor Örökké!!!
Misi


2017. február 14.
kedd 09:50
Kedves Lord zenekar !

Szombat este az Arénában csodálatos, általam soha nem feledhető élményben lehetett részem általatok. Kívánok Nektek további sok sikert, örömöt a remélhetőleg még nagyon hosszú pályafutásotokban. Köszönöm a koncertet!Mert ugye a Lord mindörökké ! Üdvözlettel : Tóth Csaba

2017. február 14.
kedd 00:48
Gratulálok a szombat esti remek előadáshoz. Fantasztikusak voltatok. Hatalmas, örök életre emlékezetes élményt adtatok számomra! Nagyon köszönöm Nektek! Kívánok számotokra sok-sok erőt a folytatáshoz, mert ugye a LORD mindörökké ! Üdvözlettel : Tóth Csaba Budafokról

2017. február 13.
hétfő 18:31
Sziasztok! Köszönöm ezt a fantasztikus koncertet, nincsenek rá szavak, mennyire jó volt.
Két kérdésem lenne csak:
1.) Gidófalvy művész úr (akinek ezúton is sikeres műtétet, gyors felépülést kívánok) miért áll háttal a közönségnek? Nem sok koncerten voltam eddig, így most szembesültem vele, de másoktól hallottam, hogy ez mindig így van... miért van ez?
2.) Mikor várható az új koncertlemez? Remélhetjük hogy dupla CD + DVD formátumban jelenik meg ez is, mint a 40-es?
Köszönöm, ha visszajeleztek.
Szóljon a LORD! :)

2017. február 13.
hétfő 17:15
Nahát akkor...A koncert előtt fájt a lábam,a hátam,bennem volt az egész heti fáradtság,na de sebaj..A rockzene a legjobb fájdalomcsillapító,ismét bebizonyosodott..Csak ismételni tudom az előttem írókat,nagyon jó volt a koncert,örültem néhány régen hallott számnak..Tetszik az új lemez is,egyik kedvencem Az út szélén mindig égnek a gyertyák....Köszönjük Lord!

2017. február 13.
hétfő 13:59
Méggyszer hatalmas köszönet, ha nem bánjátok elkészítettem az élménybeszámolómat: http://sbs.hu/2017/02/lord-45-koncert-budapest-sportarena-2017-a-felejthetetlen-elmeny/

2017. február 13.
hétfő 13:42
Sziasztok. Üdv mindenkinek.

Szenzációs volt az egész zenekar, csak gratulálni tudok nektek, a szombati koncert után. Profi zenei teljesÍtményt nyújtottatok mindannyian.
Már voltam jó pár Lord koncerten, egyedül, aztán a feleségemmel, majd a fiammal, és most az unokámmal.
Lord zenével él az egész familia.
Mindannyian köszönjük az egész zenekarnak,
hogy vagytok, a tartalmas szövegeket, és a profi hangszerelést.
Reméljük még sokáig. Nekem Ti vagytok a legjobbak!!!!Lordfan
2017. február 13.
hétfő 12:44
Szavazzunk ERŐ-re! Élen a helye!

https://www.facebook.com/events/1364566426952064/permalink/1364572553618118/

2017. február 13.
hétfő 11:29
Sziasztok!

Le a kalappal előttetek! 200-percet egy szusszal végignyomni, 45 "rockerélet" után! Minden elismerésem! A koncert nagyon jó volt! Egy kicsit hiányoltam a kivetítőről a régi tagok fényképeit, valamint a hangosítás néha hagyott kívánni valót maga után! Ám az élmény mindezekért bőven kárpótolt. Még most is a hatása alatt vagyok! Köszönjük!

2017. február 13.
hétfő 11:28
Az új Lord lemez úgy jó, ahogy van! Gratulálok hozzá, és köszönjük!!!

2017. február 13.
hétfő 10:53
Embertelen rockzene volt szombat este a Sproterénában! Egyszerűen szavakkal nehéz leírni az élményt amit adtatok nekünk! Remélem lesz folytatása hamarosan! Aki nem volt ott csak sajnálhatja. Köszönjük fiúk... azta... 2óra 40 percet zenélni! Szóljon a Rock!!!!!

2017. február 12.
vasárnap 18:28
Sziasztok! Örülök hogy a 23 ik szülinapomat utólag is sikerült ezen a kiemelkedő színvonalú rendezvényen megünnepelni unokahúgom kíséretében! Egy életre szólo élmenyben lehetett részünk hála a Lord zenekarnak illetve a vendég csapat Káosz brigádnak! köszönöm ezt az ünnepi alkalmat veletek tölthettem! Szóljon a Lord Örökké!!

2017. február 12.
vasárnap 15:21
Tisztelt Lord Zenekar!

A tegnapi koncert egy jutalom volt részükre illetve részetekre mivel telt ház volt. Köszönet érte illetve az új lemezért . 14 évesen még gyereként vettem meg az első lemezt, tegnap ugyanazzal az érzéssel vásároltam meg az új lemezt 43 évesen. Csak így halkan KÖSZÖNET MINDENÉRT SZÓLJON A LORD ÖRÖKKÉ.

2017. február 12.
vasárnap 14:09
Sziasztok! Gratulálok a zenekarnak a 45 éves jubileum alkalmából. Sajnos ezen a kiemelkedő és hatalmas koncerten nem lehettem ott. A legnagyobb szomorúságom az,hogy alig jutok el Lord koncertre,pedig nekem a LORD A ZENEKAR. Az okokat most nem sorolom,hiszen nem.ezért írok,hanem azért,hogy kifejezzem tiszteletem a LORD zenekarnak a tiszteletemet a kitartásukért a sok áldozatért amit azért tettek,hogy a zenekar tudjon működni és nekünk nagy örömöt szerezzenek a remek dalokkal,koncertekkel,amit csinálnak. Szeretném azt kívánni a zenekarnak,hogy soha ne fáradjanak bele a zenélésbe,és még nagyon sokáig örülhessünk a Lord zenekar sikereinek,és zenéjének. Sok sikert kívánok még a háttérben a zenekart segítő emberek munkáját. Egyben szeretné megkérdezni,hogy itt meg tudom-e majd rendelni a DVD-t és az új lemezt. Nagyon szeretném,hiszen minden kazetta,és cd+dvd meg van. Ha kaphatnék erre választ azt nagyon meg köszönöm. Tisztelettel Csaba. Ti vagytok a legjobbak!!!!!!!!!!!!

2017. február 12.
vasárnap 13:43
Sziasztok Lordosok!
A tegnapi nappal egy felejthetetlen élményt szereztetek Nekem, örülök neki hogy a 48.születésnapomat a Ti 45 éves Jubileumi Koncertetekkel együtt ünnepelhettem. Egy élmény volt és köszönöm!

2017. február 12.
vasárnap 13:23
Kedves Lord!

Nagyon köszönjük a tegnapi koncertet! Igazán szuper volt!!!
Megvettük az új lemezt, már kóstolgatjuk, kedvencem már van: a Ne legyen sírás, és persze a Hargita dallama már tavaly óta belém ivódott, az is nagyon jó!

2017. február 12.
vasárnap 12:45
Kedves Lord !
Köszönjük Nektek a tegnapi koncertet, ez mellesleg nekem a szülinapom is volt, és ennél szebb ajándékot nem is kaphattam volna. (És Isten éltesse Misi fiát! )
Jól szólt nagyon és a háttérképek is jók voltak.
Ha tudtam volna, hogy megjelent az új lemez, már korábban megvettem volna, de erről eddig semmi hír nem volt itt a weblapon sem (pedig erre tippelnék abból, hogyaranylemez lett... )
így viszont tökéletes szülinapi ajándék lett belőle :)
Isten tartson meg Titeket, és adjon lendületet a további zenéléshez!

2017. február 12.
vasárnap 12:37
FANTASZTIKUS volt a tegnapi koncert.
Köszönjük!!!