június 08.
péntek
Budapest, Barba Negra Track


Összes koncertünk

Feliratkozás hírlevélre
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Lord hírlevél
Lord Butik hírlevél
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
Best of Rock FM

Támogató: Triotel

Támogató: SP Amplifier


Támogató: RockbookLordirka

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a Lord zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


2006. április 19.
szerda 08:39
Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, azért a sok-sok pozitív hozzászólásért, ami a vendégkönyvekbe érkezett és érkezik.
Szeretném megköszönni Nektek azt hogy vagytok és létetekkel életben tartjátok kedvenc csapatotokat.
Ha Ti nem lennétek, talán soha nem készült volna el ez a csodálatos lemez.
2000. tavaszán volt egy álmom, de nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig fog tartani!

Köszönet érte.
A Lord legyen mindenkivel. Misi

2006. április 18.
kedd 20:19
sziasztok lordok az új lemez szuper egyszóval lordos

2006. április 18.
kedd 14:01
Szavam nincs, köszönöm mindenkinek!

2006. április 18.
kedd 11:42
Sziasztok Fiúk !
Ezúton is szeretném megköszönni Nektek, hogy ilyen csodás élményben volt részem (ismét), mint a vasárnapi koncert!
Imádlak benneteket!
Az új lemez egyszerűen őrület!
Külön köszönet Balogh Józsinak a fantasztikus szövegekért.
Puszilok mindenkit
Novák Piroska

2006. április 18.
kedd 10:30
Sziasztok!
A buli fantasztikus volt, nem ragozom az előttem szólók már úgyis mindent elmondtak és az úgy volt igaz :)
Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy mindenki aki nem jutott el most, próbáljon minél előbb részt venni egy koncerten, és vegye meg ezt a lemezt!!!!
Én nem győzök betelni vele, tényleg isteni :)
Minden elismerésem a Fiúké!
Puszi mindenkinek

2006. április 17.
hétfő 19:47
Sziasztok!!
Aki ott volt vasárnap este a Wigwam-ban, és hallotta már az új cd-t, az tudja, hogy miről beszélek: eszméletlenül jó az új lemez. Tömören: jó hangzás, jó zene mellett természetesen jó szöveg, igényes zene, profi zenekar, vagyis igazi LORDOS!! Az már csak hab a tortára, hogy a borító és a cd tartó is nagyon igényes. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki dolgozott ezen a csodálatos lemezen! Ma, most hallgatom már harmadszor, de nem tudok "eltelni vele"! Külön köszönet Balogh József tanár úrnak a megszokott csodálatos szövegekért. Ajánlom mindenkinek, vegye meg ezt a lemezt, nem szabad kihagyni! A koncertről: szokásos fantasztikus hangulat, jó hangosítás. /amit már megszoktunk a Wigwam-ban/ Ismét megállapítottuk, hogy nem csak a közönsége a legjobb a LORD-nak, hanem itt vannak a legszebb lányok is!! Bármerre néztem, csak gyönyörű lányokat láttam! /volt mikor a szinpadon is/. Érdemes volt ilyen sokat -3 évet- várni erre a csodálatos lemezre! Igazán büszkék lehettek rá! A LORD legyen velünk! Sziasztok! Ja, és persze köszönjük Horváth "Pityesznek", hogy létrehozta ezt a koncertet!!!

2006. április 17.
hétfő 16:41
Sziasztok ! Kedves Lord Zenekar ! Szuper volt a tegnapi buli !
Már nagyon vártam ! Nagyon jól éreztem magam ! Bár a bulizás kicsit visszafogottabbra sikerült, mert fotóznom "kellett" : ))))) Nagy örömömre ! Jók kis képek lettek ! Misi külön köszi Neked a kedves mosolyokért és "fintorokért" ! : )))) Minden megvan ám ! : )))) Csillag majd küld Nektek ill. felrakja a honlapjára. Köszi érte, hogy összejött !!! ( ami nekem a Wigwamban még sosem ) A kedvenc dalaim ( Itthon vagy otthon, Egyedül, Holló és a róka, Megváltás nélkül ... és még sorolhatnám ) viszont szóltak ! De még hogy hogy !!! :))) És ez a lényeg ! Jó kis buli volt ! Mikor is "találkozunk" legközelebb ??? Üdv Nektek ! ( az új album pedig nagyon szuper ! ) Hogy is írják az "igazi" Lordosok, Lord fanatikusok ??? A LORD LEGYEN VELED / VELETEK ! : )))) üdv Zsu

2006. április 17.
hétfő 12:04
Sziasztok kedves Lord!
Nagyon-nagyon-nagyon tetszik az új album!
Nagyon-nagyon-nagyon tetszik a borító!
Nagyon-nagyon-nagyon jó volt a tegnapi koncert!
Köszi Nektek és további jó munkát!

2006. április 17.
hétfő 11:19
Sziasztok, kedves Lordosok!

Ma, kicsit fáradtan, kicsit berekedve, próbálom leírni azoknak, akik nem tudtak eljönni, milyen is volt a koncert.
A Wigwam-ben megszokott szép számú közönség jött össze.
A koncert a megszokott dalokkal indult, bár lemezbemutató lévén talán szerencsésebb lett volna a legelején egy-két új számmal indítani. Végül nem csalódtunk. Kb. a kilencedik számnál jöttek az újak, köztük pár olyan, amit eddig nem hallhattunk, mégis hihetetlen hatással voltak a közönségre, elsősorban az Ördögtánc és az Anyám.
Innentől kezdve érte el a hangulat a maximumot, és végül alig tudtak lejönni a srácok a színpadról.
Volt közben húsvéti meglepi, Kifutok a világból torta, melyet csinos lányok hoztak be, és kellemes koncerthangulat, melyet senki és semmi nem zavart meg ezen a remek helyen. Jó volt, bánhatja, aki kihagyta.
És a lemez.
Megvettük, és végre kézbe vettük.
Ránézésre igényes munka, gyönyörű borítóban, kedves ajándékkal.
A tokot kibontva képek, szövegkönyv köszönt a várva-várt lemez mellett. A lemezt hallgatva pedig... Kitűnő, dinamikus, friss Lord dalok. Többségük hamar helyet követelnek a koncertprogramban. A lírai és a döngölő dalok is valódi, szívhez és észhez szóló igazi remekek.
A hangzás több, mint hibátlan.
Összességében biztos, hogy minden idők egyik legjobb Lord lemeze. Bátran ajánlható minden rockrajongónak, nem csak a Lordosoknak.
Elnézést a hosszú hozzászólásért, de le kellett írnom mindezt.
Üdv
ZA

2006. április 17.
hétfő 10:48
Fiúk!
A tegnapi buli fantasztikus volt! Már rengeteg Lord koncerten voltam, mindet élveztem, de a tegnapi volt életem legnagyobb Lord bulija! Világszintűek vagytok zenészként és emberként egyaránt. Az új honlap nagyon tetszik, rengeteg bulitok van, itt az új lemez, jön a DVD.... Végre történik megint valami nagyon jó dolog a világgal :) Köszönöm nektek a tegnapi estét, SOSE hagyjátok abba!!!!

2006. április 17.
hétfő 09:48
A tegnap esti buli szuper volt . Az új számok nagyon jók. Megint sikerült fantasztikus hangulatot teremtenetek. Ezt köszönjük. Sok sikert az új cd-hez, fogyjon belőle minél több. Már most várom a következő koncertet! Addig is hallgatom a cd-t .

2006. április 17.
hétfő 09:27
Üzenet: Sziasztok!
A tegnap este fantasztikus volt. A "nyuszi" illetve "nyuszik" meghozták nekem a legeslegkedvesebb és legdögösebb dalt. Nekem biztosan nagyon kedves és nagyon bulis volt ez az éjszaka. A fiúk nagyon nagyon szuperek voltak. Misi maga a tökéletesség. A két fiú bőrnadrágjáról pedig annyit, hogy hú........ez eszméletlenül jó:)) Az új dalok csodák, a régiek szintén, a piros tojásokat köszi. Igazi húsvéti bulit kaptunk! Adri a Holló és a rókát várta, és kissé zavarbajött Misitől, de a dalnak nagyon-nagyon örült. Örülök, hogy megismerhettem ezen oldal mesterét, most már egy arc is járul az itt található szuper dolgokhoz. Gödike, veled most is élmény volt találkozni. Pisti neked köszönök mindent, szuper fotók születtek amihez Misi is hozzájárult, pózolt rendesen.
Nekem lehet sokáig várnom kell a következő találkozásig, de addig megőrzöm a tegnap este élményét a szívemben. puszi Csillag

2006. április 16.
vasárnap 12:49
Sziasztok Lordok!
Kellemes Húsvéti ünnepeket Kívánok Nektek, és minden rajongótoknak!
Várom már a lemezbemutató koncertet családommal együtt.
További sok sikert kívánok!
puszi: Timi (Mano)

2006. április 15.
szombat 11:50
Misi, Erő, Gidó, Loui, Frenki, Pisti és Attila, Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok nektek, és persze minden idelátogató rajongónak. puszi nektek Csillag

2006. április 13.
csütörtök 11:19
Sziasztok! Ígértem folytatást a DVD-vel kapcsolatban. Örömmel tudatom minden kedves rajongóval, hogy a Wigwam-ban videó felvétel készül a hamarosan megjelenő LORD DVD-hez. Gyertek minél többen a koncertre és legyetek szereplői a filmnek. Tiszta szívből Rock and Roll! Erős Attila

2006. április 12.
szerda 22:40
Út a Wigwamba:
1) M1-M7 bevezető szakasza
2) A budaörsi benzinkút és a hipermarket után kijárat jobbról (Gazdagrét táblánál)
3) A kijárat után egyenesen tovább az Egérúton (nem Gazdagrét felé!)
4) Kb. 4-5 km után az egérútból Andor utca lesz, ahol a 4 sáv leszűkül 2 sávra
5) Második lámpánál jobbra, az a Fehérvári út
6) Kb. 1-2 km után balról találod a Wigwamot.

Aztán jó szórakozást a koncerten. :-))

2006. április 12.
szerda 16:33
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy autóval a Dunántúl felől pontosan hogyan lehet odatalálni a vasárnapi koncert helyszínére, a WIGWAM-ba?
Előre is köszönöm!

2006. április 04.
kedd 10:27
Sziasztok! Reméljük hamarosan Ajkára is megyünk koncertezni. Figyeljétek a honlapon a koncertkiírásokat, ott mindig naprakészen informálódhattok. Üdvözlettel: Horváth István -hi-

2006. április 04.
kedd 08:44
A LORD LEGYEN VELETEK!!! Imádlak titeket és nagyon örülök, hogy megjelenik új albumotok!Gratulálok nektek fiúk! Alig várom már, hogy következő koncertetekre eljussak! Egész nap csak titeket hallgatlak! Legyetek jók! Puszi4

2006. április 04.
kedd 08:40
Szia Dyco! A zenekar nevében üdvözöllek Téged és minden kedves rajongót. Tervben van videoklip és DVD készítése. Hamarosan részletesebben is be tudok számolni ezzel kapcsolatban. Szeretettel: Erős Attila