október 22.
vasárnap 19:00
Nyíregyháza


Összes koncertünk

Feliratkozás hírlevélre
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Lord hírlevél
Lord Butik hírlevél
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
Best of Rock FM

Támogató: Triotel

Támogató: SP Amplifier


Támogató: RockbookLordirka

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a Lord zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


2006. április 17.
hétfő 11:19
Sziasztok, kedves Lordosok!

Ma, kicsit fáradtan, kicsit berekedve, próbálom leírni azoknak, akik nem tudtak eljönni, milyen is volt a koncert.
A Wigwam-ben megszokott szép számú közönség jött össze.
A koncert a megszokott dalokkal indult, bár lemezbemutató lévén talán szerencsésebb lett volna a legelején egy-két új számmal indítani. Végül nem csalódtunk. Kb. a kilencedik számnál jöttek az újak, köztük pár olyan, amit eddig nem hallhattunk, mégis hihetetlen hatással voltak a közönségre, elsősorban az Ördögtánc és az Anyám.
Innentől kezdve érte el a hangulat a maximumot, és végül alig tudtak lejönni a srácok a színpadról.
Volt közben húsvéti meglepi, Kifutok a világból torta, melyet csinos lányok hoztak be, és kellemes koncerthangulat, melyet senki és semmi nem zavart meg ezen a remek helyen. Jó volt, bánhatja, aki kihagyta.
És a lemez.
Megvettük, és végre kézbe vettük.
Ránézésre igényes munka, gyönyörű borítóban, kedves ajándékkal.
A tokot kibontva képek, szövegkönyv köszönt a várva-várt lemez mellett. A lemezt hallgatva pedig... Kitűnő, dinamikus, friss Lord dalok. Többségük hamar helyet követelnek a koncertprogramban. A lírai és a döngölő dalok is valódi, szívhez és észhez szóló igazi remekek.
A hangzás több, mint hibátlan.
Összességében biztos, hogy minden idők egyik legjobb Lord lemeze. Bátran ajánlható minden rockrajongónak, nem csak a Lordosoknak.
Elnézést a hosszú hozzászólásért, de le kellett írnom mindezt.
Üdv
ZA

2006. április 17.
hétfő 10:48
Fiúk!
A tegnapi buli fantasztikus volt! Már rengeteg Lord koncerten voltam, mindet élveztem, de a tegnapi volt életem legnagyobb Lord bulija! Világszintűek vagytok zenészként és emberként egyaránt. Az új honlap nagyon tetszik, rengeteg bulitok van, itt az új lemez, jön a DVD.... Végre történik megint valami nagyon jó dolog a világgal :) Köszönöm nektek a tegnapi estét, SOSE hagyjátok abba!!!!

2006. április 17.
hétfő 09:48
A tegnap esti buli szuper volt . Az új számok nagyon jók. Megint sikerült fantasztikus hangulatot teremtenetek. Ezt köszönjük. Sok sikert az új cd-hez, fogyjon belőle minél több. Már most várom a következő koncertet! Addig is hallgatom a cd-t .

2006. április 17.
hétfő 09:27
Üzenet: Sziasztok!
A tegnap este fantasztikus volt. A "nyuszi" illetve "nyuszik" meghozták nekem a legeslegkedvesebb és legdögösebb dalt. Nekem biztosan nagyon kedves és nagyon bulis volt ez az éjszaka. A fiúk nagyon nagyon szuperek voltak. Misi maga a tökéletesség. A két fiú bőrnadrágjáról pedig annyit, hogy hú........ez eszméletlenül jó:)) Az új dalok csodák, a régiek szintén, a piros tojásokat köszi. Igazi húsvéti bulit kaptunk! Adri a Holló és a rókát várta, és kissé zavarbajött Misitől, de a dalnak nagyon-nagyon örült. Örülök, hogy megismerhettem ezen oldal mesterét, most már egy arc is járul az itt található szuper dolgokhoz. Gödike, veled most is élmény volt találkozni. Pisti neked köszönök mindent, szuper fotók születtek amihez Misi is hozzájárult, pózolt rendesen.
Nekem lehet sokáig várnom kell a következő találkozásig, de addig megőrzöm a tegnap este élményét a szívemben. puszi Csillag

2006. április 16.
vasárnap 12:49
Sziasztok Lordok!
Kellemes Húsvéti ünnepeket Kívánok Nektek, és minden rajongótoknak!
Várom már a lemezbemutató koncertet családommal együtt.
További sok sikert kívánok!
puszi: Timi (Mano)

2006. április 15.
szombat 11:50
Misi, Erő, Gidó, Loui, Frenki, Pisti és Attila, Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok nektek, és persze minden idelátogató rajongónak. puszi nektek Csillag

2006. április 13.
csütörtök 11:19
Sziasztok! Ígértem folytatást a DVD-vel kapcsolatban. Örömmel tudatom minden kedves rajongóval, hogy a Wigwam-ban videó felvétel készül a hamarosan megjelenő LORD DVD-hez. Gyertek minél többen a koncertre és legyetek szereplői a filmnek. Tiszta szívből Rock and Roll! Erős Attila

2006. április 12.
szerda 22:40
Út a Wigwamba:
1) M1-M7 bevezető szakasza
2) A budaörsi benzinkút és a hipermarket után kijárat jobbról (Gazdagrét táblánál)
3) A kijárat után egyenesen tovább az Egérúton (nem Gazdagrét felé!)
4) Kb. 4-5 km után az egérútból Andor utca lesz, ahol a 4 sáv leszűkül 2 sávra
5) Második lámpánál jobbra, az a Fehérvári út
6) Kb. 1-2 km után balról találod a Wigwamot.

Aztán jó szórakozást a koncerten. :-))

2006. április 12.
szerda 16:33
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy autóval a Dunántúl felől pontosan hogyan lehet odatalálni a vasárnapi koncert helyszínére, a WIGWAM-ba?
Előre is köszönöm!

2006. április 04.
kedd 10:27
Sziasztok! Reméljük hamarosan Ajkára is megyünk koncertezni. Figyeljétek a honlapon a koncertkiírásokat, ott mindig naprakészen informálódhattok. Üdvözlettel: Horváth István -hi-

2006. április 04.
kedd 08:44
A LORD LEGYEN VELETEK!!! Imádlak titeket és nagyon örülök, hogy megjelenik új albumotok!Gratulálok nektek fiúk! Alig várom már, hogy következő koncertetekre eljussak! Egész nap csak titeket hallgatlak! Legyetek jók! Puszi4

2006. április 04.
kedd 08:40
Szia Dyco! A zenekar nevében üdvözöllek Téged és minden kedves rajongót. Tervben van videoklip és DVD készítése. Hamarosan részletesebben is be tudok számolni ezzel kapcsolatban. Szeretettel: Erős Attila

2006. április 03.
hétfő 22:42
Sziasztok LORD-ék!
Videoklippet nem terveztek csinálni?
Ajkára mikor jöttök koncertezni?

2006. április 03.
hétfő 16:04
gratulálok az új honlaphoz és az albumhoz egyaránt, kellemes meglepetés a holló és róka, azt viszont sajnálom, hogy dvd-t még nem adott ki a zenekar, és a régi lord számokból is lehetne egy albumnyi valót összeszedni, ha ez a két dolog megvalósulna az lenne a csúcs. üdv golyó esztergomból

2006. április 03.
hétfő 12:48
Sanyika! Nagy valószínűséggel ez fog történni! Üdvözlet mindenkinek:-hi-

2006. április 03.
hétfő 10:02
Hibátlan az új honlap! Remélem a lemezbemutató koncerten, "leizéljük" a bokánkat!

2006. április 02.
vasárnap 17:10
Sziasztok!!
El sem hiszem, hogy már csak 2 hetet kell valahogy kibírnunk! Nagyon készülünk a barátaimmal a bulira. Aki csak tud, jöjjön el, ünnepeljük együtt az új cd megjelenését. Legyen ez egy nagy, közös ünnepünk! Sziasztok, a LORD legyen velünk!!

2006. március 31.
péntek 09:31
Holocilogén drágaságaim. Köszönöm nektek a szavazatokat és a gratulációkat. Megnyertük együtt!!! Bizalmatokra büszke és hálás vagyok, szeretném örökre megőrizni, hála nektek, hogy vagytok. Nem ragozom, 1x-űen szuper és életünk végéig rock and roll de kemény, semmi nyál, legyen sláger minden új Lord nóta! Az új lemezben sem csalódtok, igényes, embertelen, fantasztikus, bődületes, iszonyatosan sodró, nóták hibátlanok, szövegek örökre megmaradnak mert szólnak hozzátok, nektek!!! Fény utca vége:mindenkit várunk 2006. április 16-án a budapesti Wigwamba a Lord új cd bemutatójára. Ölelek mindenkit az isten áldjon benneteket, hogy vagytok és "hozzatok magatokkal még egy embert". Ez nem vicc! Csókól mindenkit Gidó és a Lord!!! (még soxor jövök, jövünk a lapocskánkra)

2006. március 30.
csütörtök 15:04
Sziasztok!
JOE! Én csatlakozom a mozgalmadhoz, a számomra fontos és szeretett zenekarok lemezeit mindig megveszem. Így aLord összes lemeze is meg van. LP-én és cd-n. Várom az új lemezt. Végre van.
Kivánom, szerintem mindenki nevében, hogy ezután többször tudjunk ilyen jó hírekről tudomást szerezni. A Lord legyen velünk!!!!

2006. március 28.
kedd 19:17
Sziasztok!!!
Üdvözlök mindenkit ezen az oldalon is, persze elsősorban "Misiéket". Köszönjük Nektek ezt az új honlapot, így eggyel több oldalt olvasunk!! Pesten találkozunk, amit már nagyon várunk! Sziasztok, a LORD legyen velünk!