szeptember 22.
szombat 21:00
Csurgó


Összes koncertünk

Feliratkozás hírlevélre
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Lord hírlevél
Lord Butik hírlevél
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
Best of Rock FM

Támogató: Triotel

Támogató: SP Amplifier


Támogató: RockbookLordirka

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a Lord zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


2017. február 13.
hétfő 11:29
Sziasztok!

Le a kalappal előttetek! 200-percet egy szusszal végignyomni, 45 "rockerélet" után! Minden elismerésem! A koncert nagyon jó volt! Egy kicsit hiányoltam a kivetítőről a régi tagok fényképeit, valamint a hangosítás néha hagyott kívánni valót maga után! Ám az élmény mindezekért bőven kárpótolt. Még most is a hatása alatt vagyok! Köszönjük!

2017. február 13.
hétfő 11:28
Az új Lord lemez úgy jó, ahogy van! Gratulálok hozzá, és köszönjük!!!

2017. február 13.
hétfő 10:53
Embertelen rockzene volt szombat este a Sproterénában! Egyszerűen szavakkal nehéz leírni az élményt amit adtatok nekünk! Remélem lesz folytatása hamarosan! Aki nem volt ott csak sajnálhatja. Köszönjük fiúk... azta... 2óra 40 percet zenélni! Szóljon a Rock!!!!!

2017. február 12.
vasárnap 18:28
Sziasztok! Örülök hogy a 23 ik szülinapomat utólag is sikerült ezen a kiemelkedő színvonalú rendezvényen megünnepelni unokahúgom kíséretében! Egy életre szólo élmenyben lehetett részünk hála a Lord zenekarnak illetve a vendég csapat Káosz brigádnak! köszönöm ezt az ünnepi alkalmat veletek tölthettem! Szóljon a Lord Örökké!!

2017. február 12.
vasárnap 15:21
Tisztelt Lord Zenekar!

A tegnapi koncert egy jutalom volt részükre illetve részetekre mivel telt ház volt. Köszönet érte illetve az új lemezért . 14 évesen még gyereként vettem meg az első lemezt, tegnap ugyanazzal az érzéssel vásároltam meg az új lemezt 43 évesen. Csak így halkan KÖSZÖNET MINDENÉRT SZÓLJON A LORD ÖRÖKKÉ.

2017. február 12.
vasárnap 14:09
Sziasztok! Gratulálok a zenekarnak a 45 éves jubileum alkalmából. Sajnos ezen a kiemelkedő és hatalmas koncerten nem lehettem ott. A legnagyobb szomorúságom az,hogy alig jutok el Lord koncertre,pedig nekem a LORD A ZENEKAR. Az okokat most nem sorolom,hiszen nem.ezért írok,hanem azért,hogy kifejezzem tiszteletem a LORD zenekarnak a tiszteletemet a kitartásukért a sok áldozatért amit azért tettek,hogy a zenekar tudjon működni és nekünk nagy örömöt szerezzenek a remek dalokkal,koncertekkel,amit csinálnak. Szeretném azt kívánni a zenekarnak,hogy soha ne fáradjanak bele a zenélésbe,és még nagyon sokáig örülhessünk a Lord zenekar sikereinek,és zenéjének. Sok sikert kívánok még a háttérben a zenekart segítő emberek munkáját. Egyben szeretné megkérdezni,hogy itt meg tudom-e majd rendelni a DVD-t és az új lemezt. Nagyon szeretném,hiszen minden kazetta,és cd+dvd meg van. Ha kaphatnék erre választ azt nagyon meg köszönöm. Tisztelettel Csaba. Ti vagytok a legjobbak!!!!!!!!!!!!

2017. február 12.
vasárnap 13:43
Sziasztok Lordosok!
A tegnapi nappal egy felejthetetlen élményt szereztetek Nekem, örülök neki hogy a 48.születésnapomat a Ti 45 éves Jubileumi Koncertetekkel együtt ünnepelhettem. Egy élmény volt és köszönöm!

2017. február 12.
vasárnap 13:23
Kedves Lord!

Nagyon köszönjük a tegnapi koncertet! Igazán szuper volt!!!
Megvettük az új lemezt, már kóstolgatjuk, kedvencem már van: a Ne legyen sírás, és persze a Hargita dallama már tavaly óta belém ivódott, az is nagyon jó!

2017. február 12.
vasárnap 12:45
Kedves Lord !
Köszönjük Nektek a tegnapi koncertet, ez mellesleg nekem a szülinapom is volt, és ennél szebb ajándékot nem is kaphattam volna. (És Isten éltesse Misi fiát! )
Jól szólt nagyon és a háttérképek is jók voltak.
Ha tudtam volna, hogy megjelent az új lemez, már korábban megvettem volna, de erről eddig semmi hír nem volt itt a weblapon sem (pedig erre tippelnék abból, hogyaranylemez lett... )
így viszont tökéletes szülinapi ajándék lett belőle :)
Isten tartson meg Titeket, és adjon lendületet a további zenéléshez!

2017. február 12.
vasárnap 12:37
FANTASZTIKUS volt a tegnapi koncert.
Köszönjük!!!

2017. február 12.
vasárnap 03:15
Szia HI!
Ezt a zenekart ne engedd el soha!
Köszönjük a sok évi munkádat és a mai felejthetetlen estét!

Csabit

2017. február 12.
vasárnap 02:42
Sziasztok Lordok!
Én már tudom, miért kell 5 évente szülinapi koncertet tartani. Mert akkor legalább 10 évet lehet fiatalodni. Ezt éreztem, ahogy indult a koncert. Kár, hogy messze volt a színpad, és én csak a második sorban tudtam állni, mert Misi nem láthatta, hogy most is úgy csillogott a szemem, mint 30 évvel ezelőtt. Hát hogyne csillogott volna egy ilyen nyitás után! Csak egy szám volt, amit hiányoltam: az Új nemzedék, de a Napvilág mindenért kárpótolt. Vártuk a megszokott ráadást (tudom, a ráadás-dalokat [a legmenőbbeket] a műsorban megkaptuk), de el kell ismernem, hogy ez a 200 perc szünet nélküli nagyon pörgős műsor mindent felül múlt. Nagyon köszönjük!
Az aranylemezhez gratulálok! A többi rajongó nevében ígérhetem, hogy a következő is az lesz. Így megfiatalodva már hozzá is foghatnátok! 
Csabi

2017. február 12.
vasárnap 02:39
Sziasztok Butikosok!
Amikor megérkeztem, venni akartam lemezt, de fönt hosszú volt a sor. Lent kevesebbet kellett várnom, de mondtam, hogy csak lemezt kérek, és egyszerűbb, ha megveszem a koncert végén, mint hogy keresni kelljen a félretett csomagot. Csakhogy a végén hatalmas sor volt. A szomszédom meg felhívott, hogy ha most azonnal indulok, akkor haza visznek Gödöllőre. Fölmentem a felső szintre, ahol Nagy Csabi meglátott, és azonnal adott egy CD-t.
(Csabi! Bocs, hogy nem tudtunk beszélgetni! Nekem a veletek való találkozás ugyanolyan értékű, mint ahogy pacsizhatok a zenekarral. Közben meg irigyellek is titeket, mert Ti ott lehettek minden koncerten. :-) )
3 butik egyszerre! Ez nagyon jó ötlet volt! Ti is nagyon profik vagytok! Köszönöm a gyors kiszolgálást, és a koncertjegyek mellé küldött ajándékokat is!
Remélem, még sokszor találkozunk!
Csabi

2017. február 12.
vasárnap 02:35
Sziasztok Lord Rajongók!
Kovács Áron megadta az alapot, amikor azt mondta: „Most mindenki ölelje meg azt, akit még sosem látott. Ja, ilyen nincs, hiszen ti egy család vagytok…” Ezt én is tudtam, de hogy ekkora? Ennek nagyon örülök. Mikor megérkeztem az Arénába, már rögtön üdvözöltek a rajongótársaim. A küzdőtéren meg találkoztam a barátaimmal is. Mindenki vidám és boldog volt. Engem is előre engedtek, és én is előre engedtem másokat. Mindent megbeszéltünk kedvesen és barátian, mert itt mindenki azért jött, hogy jól érezze magát. És ez sikerült is. Nagyon büszke vagyok Rátok!
Csabi

2017. február 12.
vasárnap 00:36
Kedves Lord zenekar, azaz Misi,Attila,Gidó,Loui,Frenki,Marcus, és nem utolsó sorban Horváth István -hi-!
Nagyon jól éreztem magam életem legjobb Lord koncertjén! Kristálytiszta hangzás.bőséges műsor (persze mindent nem lehet eljátszani) jó hangulat,és jó sok lordos. Az egész este méltó volt a jubileumhoz és a már eltávozottak emlékéhez. Az új dalok is jók,azonban a lemez ára szerintem egy kicsit borsos. Alig várom az ötvenedik szülinapot!
Addig is találkozunk még,mert a Lordból soha nem lehet elég!

2017. február 12.
vasárnap 00:03
Sziasztok! Most értem haza a 45ről! Még nem tértem magamhoz....... Felejthetetlen élmény volt!!! Köszönjük!!! Ugye lesz DVD? És mikor? Minden jót! Az 50-en ugyanitt találkozunk!!!!!!!!

2017. február 10.
péntek 11:52
Sziasztok Lordok!

Szeretném megkérdezni, hogy a holnapi koncert után lesz
lehetőség a zenekarral találkozni, egy fotó, egy ölelés, az új cd dedikálása , számíthatunk rá?
Üdv:
Zsu

2017. február 06.
hétfő 12:41
Sziasztok! Én is addig vacilláltam a db szám miatt, hogy pár napja ütöttem le ülőhelyekre. Semmi gond nincs ezzel, az Aréna csodálatosan fog hatni és szólni. Nagyon kevés a szabad hely, ahogy láttam a"térképen", max néhány száz db lehetett. Senki ne habozzon tovább, töltsük meg a lelátót roskadásig! Hajrá Lord! Itthon vagy otthon!
A Lord zenekar válasza:

 Ez a beszéd!

SZÁMÍTUNK RÁTOK!!

-hi-


2017. február 06.
hétfő 10:27
Sziasztok!
Mit jelent Bp.-en az ülőhely? Vki azt gondolja szigorú rend...
Tényleg végig üljek titeket 3 órát? Cigi, sör és tánci nélkül!
Szerintem, ezért nem járok Bp.-re...
Mi van, ha ülővel bemegyek az állóhoz és ott leszek végig, plussz iszok és kijárok óránként, mondjuk cigizni, mert bent nem lehet és illene. Kiraknak 14EFt-os előrendelt jeggyel?
Köszi a válaszokat!
A Lord zenekar válasza:

 Szia!

Az ülőhely,az ülőhely

-hi-


2017. február 05.
vasárnap 11:15
Sziasztok!
Megvásárolható az új albumotok február 11-én a koncert helyszínén?

Egy apró megjegyzés: az első jegyvásárlókat tavaly április 8-ra írtátok, de mi már megvettük április 6-án (igaz, neten keresztül) a jegyeinket.
Üdvözlet Zalaegerszegről!
A Lord zenekar válasza:

Szia!

Igen,az Arénában kapható lesz az új cd..

-hi-