augusztus 18.
szombat 20:00
Agárd - Popstrand


Összes koncertünk

Feliratkozás hírlevélre
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Lord hírlevél
Lord Butik hírlevél
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
Best of Rock FM

Támogató: Triotel

Támogató: SP Amplifier


Támogató: RockbookLoui - Solid Solo Songs CD

Albumok
Raktáron

2 750,- Ft

 

A saját zenei stílusom évek óta formálódik, írok dalokat, szerzek zenét és most jutottam el oda, hogy igazán kipróbáljam magam ezen a területen is. Ez egy privát kaland, nem kis kihívásokkal.

Legyen benne örömöd!

 

Üdvözlettel: Loui

 

 

 

 


Lemezajánló a Brooks Kiadó részéről:

 

 

Már az album címe is némi gondolkodásra késztethet, hiszen az őszinte, egyéni megnyilvánulásként minősített dalokba szinte bármi beleképzelhető. Az eredeti terv egy tisztán angol nyelvű album volt. A felmérések azonban a magyar nyelvű megjelenés igényét is jelezték, ezért néhány szerzemény lekerült az eredetileg tervezett listáról, két dalnak viszont magyar nyelvű megfelelője is helyet kapott a korongon. Így a végleges változat 11 szerzeményt tartalmaz, 9 angol nyelvű dallal, melyek közül kettő magyarul is hallható.

 

A dalok megírásánál az egyszerűség és játékosság, míg a hangzásnál az igényesség volt a fő szempont. Utóbbiban a rockos alapoktól a nagyzenekari hatásokig sok minden föllelhető, így egy-egy dal az angolul esetleg kevésbé tudóknak is kellemes meglepetésekkel szolgál.

 

A szövegeket tekintve emberi dolgokról hallhatunk a dalokban, példaként említhető az éppen két nyelven is elkészített „Every morning…” (Minden reggel…), mely az élet nehézségei ellenére is optimizmust sugall, vagy a „Once in your life”, amely jó cselekedetre ösztönöz. Érdekességként helyet kapott a lemezen egy Young/Blackburn örökzöld is, amely ismerős lehet azoknak, akiknek zenei világa a mélyebb értelmű, kissé elgondolkodtató szerzeményekkel szimpatizál.

 

Úgy tűnik – habár ez többnyire személyes megítélés kérdése - , a szerzőknek és a készítőknek az a törekvése, hogy nem szeretnének „tucatlemezt” létrehozni, sikerrel járt.

 

 

 

Loui - Solid Solo Songs CD